Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Çift Kişilik Jakuziler le Evler Süit Otel Odalarından Farksız

12-12-2019 15:58

 

Çift Kişilik Jakuziler le Evler Süit Otel Odalarından Farksız


Jakuzi kullanımı yaygınlaşmaya başlamadan önce sadece otellerin süit odalarında bulunan jakuzi, şimdilerde hemen her otelde ve evde bulunmaktadır. Sıradan küvetlerin maziye karışmasını sağlayan jakuzi banyoların yanı sıra yatak odalarında kullanılmaktadır. Ancak sadece kapalı alanda değil günümüzde açık alanda da jakuzi kullanımı yaygınlaşmaya başlamıştır. Örneğin; Bahçeli bir eve sahip olan bireyler bahçelerinde de jakuzi tercihinde bulunmaktadır. Aynı zamanda büyük bir terasa sahip olan kişilerde gerekli altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra teraslarında muhteşem bir jakuzi keyfi yaşamaktadır.

 

Jakuzi için gerekli olan alana temin ettikten sonra hayal etmeniz ve hayalinizi bizimle paylaşmanız yeterlidir. % 100 müşteri memnuniyetine önem verdiğimiz firmamızda, alacağınız her hizmetten memnun kalacaksınız.

 

Çift Kişilik Jakuzi Modelleri


Günümüzde tek kişilik jakuzi modelleri kadar çift kişilik jakuzi modelleri de çok talep görmektedir. Bunun nedeni ise çiftlerin birlikte jakuzi keyfini yaşamak istiyor olmasıdır. Çift kişilik jakuzi modelleri aynı anda birden fazla kişi ağırlayabildiğinden su ve enerji açısından da tasarruf edilmesini sağlamaktadır. Ayrıca eşsiz zamanlar yaşamanıza yardımcı olan jakuzi modellerini ölçülerinize en yakın ebatta özel olarak yaptırabilirsiniz. Baş yastığı, yatma alanı ve benzeri özellikleri kendiniz tercih ederek jakuzinizi daha konforlu hale getirebilirsiniz.

 

1.sınıf dökme akrilik malzeme kullanılarak üretimi yapılan çift kişilik jakuziler, farklı özelliklerde ve ölçülerde satışa sunulmaktadır. İster yanlardan jetli, isterseniz alttan ve yandan jetli özelliklere sahip jakuziye sahip olabilirsiniz. Büyük ebatlı ve iç kullanım alanı geniş olduğundan içerisinde tam jakuzi keyfini yaşayabilirsiniz.


Farklı ölçü ve özelliklere sahip çift kişilik jakuzi modellerini yapiesbanyo.com web sitemiz üzerinden inceleyebilir, ölçünüze en yakın jakuzi modelinin özellikleri ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz 0216 472 06 86 nolu konusunda uzman satış temsilcilerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.