Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Oval Jakuzi Nedir?

12-04-2018 15:16

Jakuzi; bir motorun uygun ölçü ve özelliklerdeki küvetlere takılmasıyla oluşur. Küvete entegre edilen bu motorlar sayesinde çevresindeki su hortumlarından jakuzinin içerisinde bulunan jetler yardımıyla su ve hava püskürtülmesi sağlanır. Jakuzi lerin şekilleri, küvetlerin şekilleri ile benzerlik gösterir. Ancak jakuzi ler de sistem özelliklerine göre çok sayıda jet çıkış deliği yer alır ve bu deliklerden jakuzi içerisindeki su devir daim yaparak hava ve su püskürtülür. İstenirse su basıncı üzerindeki kumanda düğmesi ile azaltılabilir ya da arttırılarak masaj etkisi yaratılabilir.


Jakuziler, vücudu rahatlatmak ve masaj yaptırmak adına kullanılan banyo araçlarıdır. Bu araçların en önemli yanı,  suyu dalgalar halinde çevirmesi ve basınçlı su vererek vücuda masaj yapmasıdır. Yapılan bu masaj ile ciltteki gözenekler açılır, vücut kirlerinden arınan cilt hava alır ve vücudun dinlenmesi sağlanır.

 

Jakuziler tasarlanırken yaşam alanlarında kullanılabilecek şekilde ve boyutlarda üretilirler. Bu jakuzi modelleri arasında, oval jakuziler de yer almaktadır.

 

Oval jakuziler, banyoların köşe kısımlarında kullanılan ve çok fazla yer kaplamamaları nedeniyle rağbet gören jakuzi modelleri arasında yer alır. Bu jakuziler in oval şekilleri ile duvar birleşim yerlerine denk gelen köşeler değerlendirilir ve jakuzinin içinde oturulabilecek bir alan oluşturulur. Oval jakuzilerin içine oturularak banyo keyfi yapılabilir. Jakuzinin oturma yeri dışında kalan bölümünde içerisine uzanılabilir ve vücuda masaj yapılabilir.

 

Oval jakuzi, akrilik malzemeden imal edilirler. Bu jakuzi modelinin hafif olması ve ön panel kapağının istenildiğinde çıkarılıp alt kısmının temizlenebilmesi nedeniyle sıkça tercih edilen bir üründür.

  

Oval Jakuzi Ölçüleri Nelerdir?


Oval jakuzi ölçüleri , kullanılacak banyonun şekline ve müşterilerin taleplerine göre değişiklik göstermektedir.  110x110 cm, 115x115 cm, 120x120 cm, 130X130 cm, 135x135 cm, 140x140 cm, 145x145 cm, 150x150 cm, 160x160 cm, 150x100 cm, 165x105 cm  ve 170x108 cm gibi farklı ölçülerde imal edilirler. Oval jakuzilerin yükseklikleri ise 50-60 cm arasında değişiklik göstermektedir.

 

Bu jakuzi modeli, sistem olarak farklılık göstermektedir. Bu sebeple jakuzinizde bulunmasını istediğiniz özellik ve aksesuarları belirleyerek kapsamlı bir jakuziye sahip olabilirsiniz. Oval jakuziler, genellikle 6 adet jakuzi jeti yada 16 jet ile çalışmaktadır. Tüm bunların yanında istenirse oval jakuzilere duşa kabin de yapılabilmektedir. Ancak jakuzideki ovallik nedeniyle duşakabin yapılmadan şablon yardımı ile ölçülür ve ona göre imal edilir.

  

Oval Jakuzi Fiyatları Nedir?

 

Oval jakuzi fiyatları, istenilen özelliklere ve jakuzinin ebatlarına göre değişiklik göstermektedir. Siz de jakuzi fiyatları ve modelleri ile ilgili bilgi almak için 0216 472 06 86 nolu destek hattımızı arayabilir www.yapiesbanyo.com adresinden ürünleri inceleyebilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.