Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yılın Dış Mekan Jakuzi Modası

10-10-2018 13:13

 

Yılın Dış Mekan Jakuzi Modası


Yıl boyunca açık mekânda eğlenmek ve rahatlamak isteyen kişiler için titizlikle ile hazırlanmış olan jakuziler bu yıl da büyük ilgi görmektedir.

 

Dış mekan jakuzilerinde arkadaşlarla ya da aile ile keyifli vakit geçirmek için bu yıl enerji tasarruflu jakuziler, rehabilitasyon merkezleri ile birleştirilen jakuziler ve az bakım gerektiren jakuziler olmak üzere 3 ana jakuzi tipi bulunmaktadır. Oldukça hoş bir şekilde tasarlanmış farklı modellere de sahip olan bu dış mekanjakuzi modelleri adeta doğal bir cennet görünümü ve havası yaratırken, yapılan egzersizler ile birlikte stresi azaltmakta ve büyük bir rahatlama sağlanmasına olanak tanımaktadır.

 

Dış mekân jakuzilerinden bu yıl moda olan enerji tasarruflu jakuziler aynı az maliyetli olmaları sebebi ile de tercih edilmektedir. Rehabilitasyon merkezleri ile birleştirilebilen ve az akım gerektiren jakuzi modelleri ile bahçe yaşamının konforunu arttırılırken kolay kurulum ve kullanım sayesinde çok daha fazla vakit geçirilmek istenen bir hal almaktadır. Bu 3 tip jakuzi, jakuzi modelleri arasından bu yıl sağlamış oldukları yüksek fayda ve konfor sayesinde sıyrılırken jakuzi kullanımına yönelik eğilimi de yüksek ölçüde belirleyen bir konuma sahip olmuştur.

 

Dış Mekan Jakuzi Modelleri


Dış mekan jakuzi modelleri kullanım genelde kullanım amacına ve performansına göre değişiklik gösterir. Tasarım ve performans harikası olarak dikkat çeken lüks dış mekân jakuzileri bu modeller arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesidir. Oldukça geniş de bir yapıya sahip olan lüks model jakuziler bu yılın en çok tercih edilen modellerinden biri olurken aynı zamanda memnuniyet oranı en yüksek olan jakuzi modelidir. İhtiyaca göre küçükten büyüğe doğru da sıralanan bu modeller ayrıca masaj havuzu özelliklerini de bünyelerinde barındırarak birden fazla amaç için kullanma imkân tanımaktadır.

 

Herhangi bir jakuziden çok daha fazla özelliğe sahip olan bu tip jakuziler,  renkli bir arka plan, aydınlatma sistemi, su akış yoğunluğu ve stereo sistemi gibi özellikleri kullanıcılarına sunmaktadır. Sentetik yan panellere de sahip olan bu modeller pek çok renkte sunulması ile her kesimden her tarza sahip kullanıcıya hitap etmeyi amaçlamaktadır.  İpod gibi araçların bağlanma olanağı bulunan bu modellerde koruma panelleri sayesinde elektronik cihazlar su ile hiçbir şekilde temas etmezler.

 

Su yüzeyine çıkmayı en aza indirecek bir sistemi bulunan ve ergonomik tasarımı ile tüm dikkatleri üstüne çeken lüks model jakuziler bünyesinde 200’den fazla kontrol noktası bulundurur. Fabrika çıkışında üreticisi tarafından her aşamada pek çok kez test edilen bu jakuzi modelleri kullanıcılarına hiçbir sorun çıkartmazken sunmuş olduğu performans ile de göz doldurur.

 

Dış Mekan Jakuzi Aksesuarları


Dış mekan jakuzi fiyatları uygun olması nedeni ile son zamanlarda oldukça fazla tercih edilmektedir. Fiyatlarından farklı olarak aksesuar çeşitliliği ve şıklığı ile de göz dolduran dış mekan jakuzileri özellikle soğuk kış aylarında tam bir buhar banyosu imkanı sağlarken hava koşullarından etkilenmemesi bu keyfin tadının tam anlamı ile çıkarılmasına fırsat tanır.

 

Dış mekân jakuzileri doğa koşullarına dayanıklı olacak bir şekilde sentetik malzemeden yapılmaktadır. Bu sebeple hiçbir koşulda sorun çıkartmayacak olan bahçe jakuzilerinin belki de en önemli aksesuarı jakuzi kapağıdır. Isıdan tasarruf etmek için oldukça yüksek bir öneme sahip olan bu kapaklar jakuzilerin neredeyse olmazsa olmaz parçalarıdır. Yüzde 25 oranına varan bir ısı yalıtımı sağlayan jakuzi kapaklarının arızalanması durumunda ise hemen bir yenisinin temin edilmesi konforun sürmesini ve enerjiden tasarruf edilmesini sağlayacaktır.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.