Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yeni Jakuzi Modelleri İle Banyo Keyfine Ne Dersiniz

03-05-2019 18:05

 

Yeni Jakuzi Modelleri İle Banyo Keyfine Ne Dersiniz?


Firmamızın sunduğu yeni jakuzimodelleri ile banyo keyfine ne dersiniz? Birbirinden şık tasarımlarıyla göz dolduran yeni jakuzi modelleri hem bedeninize hem de ruhunuza çok iyi gelecek. Sayısız renk seçeneği sunan yeni jakuzi modellerinden dilediğinizi seçerek banyonuzu mükemmel bir görüntüye kavuşturabilirsiniz. Ayrıca vücudunuzun ihtiyacı olan rahatlama hissini de doyasıya yaşamanıza yardımcı olan yani jakuzi modelleri ile banyo zevkini doyasıya yaşayacaksınız. Şık jakuzi modelleri ile hem keyifli hem de oldukça estetik bir banyo dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Özellikle klasik bir stile sahipseniz klasik stilin asil çizgilerini taşıyan banyo dekorasyonu ile Osmanlı banyoları kadar şık bir banyoya sahip olabilirsiniz. Şık dizaynı ile beyaz jakuzi modelleriklasik stilden vazgeçemeyenlerin ilk tercih olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanı sıra yeni jakuzi modelleri arasında üretilen jakuzilere doğa manzarası da eşlik etmektedir. Özel tasarımları ile hayallerinizi süsleyen jakuzi modellerine eşlik eden doğa manzaraları, zeminlerde ve duvarlarda tercih edilebilmektedir. Rüya gibi bir jakuzi keyfi yapmak isteyenlerin tercihi olan bu tarz banyolardan asla ayrılmak istemeyeceksiniz.


Küçük Banyo Modellerinde Köşeye Konumlanan Jakuzi Modelleri


Benim banyom küçük jakuziyi nereye konumlandıracağım diyorsanız asla karamsarlığa kapılmayın. Çünkü jakuzi ne kadar büyük bir alana konumlandırılırsa konumlandırılsın, küçücük bir alana da konumlandırıla bilmektedir. Küçük banyo dekorasyonları ile pratik fikirleri bir arada sunan firmamızda her banyo tipine uygun jakuzi modeli üretmekteyiz. Mümkün olduğunca açık renk tonlarını tercih ettiğimiz küçük banyolarda jakuzinin yanı sıra duvar dekoru ve ışıklandırma ya da önem vermekteyiz. Müşterilerimize orijinal fikirler sonumuz firmamızda jakuzinin konumlandıracağımız alanı şekline göre özel jakuzi modelleri tasarlamaktayız Ayrıca her jakuzinin işlevsel ve fazla yer kaplamamasına özen göstermekteyiz. Ancak küçük bir banyoya sahip kişilerin çift kişilik jakuzi modelleri arasında tercih yapmaması oldukça önemli bir unsurdur. Çünkü jakuzilerin boyutları büyüdüğünde banyonuzda kaplayacağı alanda büyümektedir. Bu da banyo dekorasyonunuzun daha şık ve düzenli görünmesini sağlamaktadır.

 

Ayrıcalık Yaratan Yuvarlak Jakuzi Modelleri


Banyo keyfinde fazlasını yaşamak isteyenlere özel olarak üretilen daire biçimindeki yeni jakuzi modelleriyle tanışmanızın tam zamanı. Ahşap zemin seviyesini yükselterek banyonuzda estetik ve işlevsel bir tarz yaratabilirsiniz. Yeni dizayn ettiğimiz jakuzi tasarımları ile banyonuzun mevcut alan ve hacmine göre modern ve estetik jakuzi modelleri sunmaktayız. Uçuk fiyat parametreleri uygulamadığımız firmamızda %100 müşteri memnuniyeti benimsenmektedir. Özümsediğimiz müşteri memnuniyeti ilkesi ile daima müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hizmet sunmaktayız. Bu doğrultuda jakuzi fiyatları da tıpkı ürünlerimiz gibi tamamen müşteri dostudur. Kullandığımız malzemeden işçiliğe, montajdan kullanım kolaylığına kadar birçok detayı tek tek düşünen yapiesbanyo.com firmamız sunduğu her ürüne garanti vermektedir. Bu nedenle firmamızdan almış olduğunuz tüm jakuzi modelleri 2 yıl garanti kapsamındadır. Ancak aldığınız kampanyalı ürünlere göre bu garanti süreleri değişiklik gösterebilmektedir.


Özellikle nötr renkleri ahşap sıcaklığı ile buluşturduğumuz yeni jakuzi modellerimizde alışıldık ve bildik jakuzi modellerinden çok uzakta modeller sunmaktayız. Banyosunda yenilik isteyen herkesin severek kullanacağı bu yeni jakuzi modellerine sizde sayfamızdan göz atabilirsiniz. Yapiesbanyo.com adresimizde gördüğünüz tüm ürün hakkında bilgi alabilir ve beğendiğiniz her ürünü kendi zevkiniz doğrultusunda değiştirebilirsiniz. Örneğin; beğendiğiniz bir jakuzi modeline farklı bir modelde beğendiğiniz özellikler ve rengi talep edebilirsiniz. Sayfamızdan kolayca sipariş oluşturabilirsiniz. Ayrıca haftanın 7 günü 24 saat iletişim adreslerimiz den bizleri arayabilir ya da mail atabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.