Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yazın Zevkini Terasınızda Kullanabileceğiniz Jakuzi İle Çıkartın

29-04-2019 18:55
Yazın Zevkini Terasınızda Kullanabileceğiniz Jakuzi İle Çıkartın

 

Yazın Zevkini Terasınızda Kullanabileceğiniz Jakuzi İle Çıkartın


Jakuzi, hem kış aylarında hem de yaz aylarında gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz mucizevi bir üründür. Yediden yetmişe herkesin kullanabileceği jakuzi sağlık açısından önemli olduğu kadar keyif içinde çok ideal bir üründür. Genel olarak otel odalarında görmeye alışkın olduğumuz jakuzi modelleri gün geçtikçe banyolarımızdaki yerini de almaya başlamıştır. Hatta geniş bir terasa sahipseniz seçtiğiniz jakuzi modelini terasınızda da tercih edebilirsiniz. Gerekli bağlantılarının yapılmasının ardından kolay kullanım imkanı sunan jakuzi modellerimiz terasta kullanıldığında da tıpkı banyonuzda kullanılmışçasına rahatlık ve konfor sunmaktadır. Bunların yanı sıra terasınızı evinizin başka bir yaşam alanı haline getiren jakuzi modelleri sayesinde evinizin atmosferini başlı başına değiştirebilirsiniz. Firmamızda sunmuş olduğumuz jakuzi modellerinden herhangi birini tercih ederek terasınız için uygun hale getirebilirsiniz. Ancak aileniz ile birlikte geçireceğiniz sıcak anları unutulmaz kılmak için seçeceğiniz jakuzi modelinin özelliklerine ve boyutuna mutlaka dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü tercih edeceğiniz tek kişilik jakuzi modellerinden herhangi biri sadece kullanan kişiyi memnun etmektedir. Ailece kullanım olanağı sunmayan tek kişilik modeller yerine çift kişilik jakuzi modelleri arasından tercih yapmanız aileniz için daha iyi tercih olacaktır.


Terasınız İçin Jakuzi Tasarımları


Firmamızda her zevke ve bütçeye uygun jakuzi modelleri üretilmektedir. Bu nedenle terasınızda olmasını istediğiniz jakuzi tasarımına firmamızdan sahip olabilirsiniz. Yapiesbanyo.com güvencesi ile sunduğumuz tüm jakuzi ürünlerimiz kurulduğu alanı çok iyi şekilde temsil etmektedir. Bu nedenle hangi tasarımı seçerseniz seçin terasınızın harika görüneceğine emin olabilirsiniz. Yazın keyfini jakuzinin içerisinde geçirebilme olanağı sunan yapiesbanyo.com’un yenilikleri sayesinde günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atarak hayata daha pozitif bakabilirsiniz. Yılların tecrübesine dayanarak sunduğu hizmetin arkasında duran firmamızda alacağınız her hizmetin ne kadar profesyonel bir şekilde gerçekleştiğini göreceksiniz.


Terasınız ister kapalı olsun isterse açık, jakuzi tasarımı ile çok başka bir hal alacaktır. Görenleri kendine hayran bırakacağı jakuzi tasarımlarımız ile havuza gerek kalmadan yaz - kış masaj ve suyun tadını çıkarabilirsiniz. Özellikle sağlığının kıymetini bilenlerin tercihi olan jakuzi çok eski zamanlardan bu yana tercih edilen bir sistemdir. Günümüzde teraslarda da kullanılmaya başlayarak yaygınlığını arttıran jakuzi modellerinden birini tercih ederek sizde kaliteli bir hayata terasınızdan geçiş yapabilirsiniz.


Terasa Jakuzi Kurulumu


Banyoda olduğu gibi terasınızda jakuzi kurulu yapılırken de dikkat edilmesi gerekilen hususlar bulunmaktadır. Jakuzi hangi alana kurulursa kurulsun kurulum esnasında tek bir hususun atlanması ileride ciddi arızalara yol açmaktadır. Ayrıca jakuzilerin içerisinde motor ve elektrik sisteminin bulunması nedeniyle kurulumu ve kullanımı konusunda hassas davranılması gerekmektedir. Terasınıza jakuzi kurulumu yapılırken öncelikle alana su ve elektrik tesisatının çekilmesi gerekmektedir. Ardından yapılacak işlemler ise banyoya kurulan jakuzi ile aynıdır. Elektrik tesisatı çekilirken jakuziye giden tüm elektrik devrelerinin topraklanması gerekmektedir. Böylece hem kurulum aşamasında hem de kullanım sırasında olası elektrik kaçaklarının önüne geçilmektedir. Suyun tesisatı getirilirken ise su basıncında dengesizlik olup olmamasına dikkat edilmelidir. Özellikle yüksek katlara su az tazyikli gelmektedir. Ancak aşağı katlara indikçe suyun basıncı artmaktadır. Bu nedenle su tesisatı kurulurken suyun giriş kısmına tazyik düzenleyici sistemler konulması önerilmektedir. Bu işlemde sudan kaynaklanacak sorunların önüne geçmiş sayılacaktır.


Bunların yanı sıra jakuziler elektrik aksamlı ürünler olduğundan mutlaka açma kapama düğmelerine sahip olmaları gerekmektedir. Jakuzilerin kurulumu konusunda oldukça profesyonel olan ustalarımız sayesinde hiçbir sorun yaşamadan ürünlerinizi kullanabilirsiniz. Jakuzi fiyatları konusunda da müşteri dostu olan firmamızdan çok memnun kalacaksınız.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.