Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Vücuttaki Akneler Ne Zaman Oluşur

27-02-2020 16:00
Vücuttaki Akneler Ne Zaman Oluşur

 

Vücuttaki Akneler Ne Zaman Oluşur


Akne, hemen hemen her yaş grubunun yaşadığı sorunların başında gelmektedir. Genel olarak, vücut temizliğinin yanlış yapılması, vücudun kuruluğunun arttırılması, aknelerin oluşmasındaki en temel etkilerdir. Aknelerin oluşmasındaki en temel durumları şu şekilde sıralayabiliriz:


Hormonların Etkisi: Yüz bölgesindeki aknelerin en temel sebebi, hormonlardır. İçerisinde zararlı maddelerin bulunduğu ürünlerin tüketilmesi, hormonal dengeyi bozmaktadır. Bu da yüzümüzde akne ve sivilce olarak bizlere geri dönmektedir.

 

Yanlış Ürünler: Pek çok kişi, cilt temizliği için yardımcı ürünler kullanıyor. Ancak kullanılan ürünlerin cilde uygun olması gerekmektedir. İçerisinde ağır nemlendiricilerin, çok fazla yağların ve parfümlerin olduğu ürünler cilde ağır gelebilmektedir. Vücuda yardımcı olayım derken, zarar veriyor olabilirsiniz. Bunun için cilt tepkisini ölçerek ürün kullanmanız sizin için çok daha yararlı olacaktır.

 

Stres: Her şeyin başı strestir. Ne kadar stresli ve gergin olursanız, vücudunuzda ve yüzünüzde akne çıkma ihtimali o kadar artacaktır. Hayatınızdaki negatiflik durumlarını bir kenara bırakmanız, sizin için daha iyi olacaktır.

 

Saç: Gün boyu saçınızda biriken kir, yağ ve kimyasal ürünler yüzünüze değdikçe, yüzünüzde sivilce çıkabilir. Aynı şekilde saçınız için kullandığınız kimyasal ürünler (Şampuan, saç kremi vb.) yüzünüze değdiğinde de bu sorunlar karşılaşabilirsiniz. Bunun için kullandığınız ürünlerin içeriğine dikkat etmeniz çok önemlidir.

 

Akne genel olarak sivilci olarak da tanımlanmaktadır. Göğüs, sırt, yüz, omuz ve boyun bölgelerinde çok daha fazla çıkmaktadır. Bu bölgelerde oluşan kirler, gözenekleri tıkar. Karşılığında da akneler oluşmaktadır. Vücudunuzda çıkanların akne olduğunu anlamanız için akne belirtilerini bilmeniz gerekiyor. Akne belirtileri şu şekildedir:

 

Akneleri Jakuzi ile Tedavi Edebilir Miyim?


Jakuzi, günümüzde en sık kullanılan tedavi yöntemlerin başında gelmektedir. Peki, jakuzi ile akne arasında nasıl bir bağlantı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz.

 

Jakuziler, içerisinde barındırdığı motor sayesinde, suyun ısınmasını ve vücuda masaj yapmasını sağlar. Jakuzi modelleribunun için çeşitli şekillerde üretilmiştir. Farklı özellikleri içerisinde barındıran bu ürünler, vücudun kan akışını hızlandıracaktır. Bu da vücudunuzun dinç kalmasını ve aknelerin oluşmasını engelleyecektir. Ancak bunun için düzenli kullanım şarttır. Eğer evinizde jakuzi kullanmak istiyorsanız, yapiesbanyo.comweb sitemiz üzerinden jakuzi fiyatları nı inceleyebilir 0216 472 06 86 nolu destek hattımızdan bilgi alabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.