Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Uzun Ömürlü Ve Kaliteli Jakuzileri Tercih Edin

14-10-2019 18:40

 

Uzun Ömürlü Ve Kaliteli Jakuzileri Tercih Edin


Jakuzi alırken dikkat etmeniz gereken noktalardan birisi jakuzinin uzun ömürlü ve kaliteli olmasıdır. Uzun yıllar zarar görmeden kullanım imkanı sunan kaliteli jakuziler gerek sağlık gerekse ekonomik açıdan tüketici dostudur. Bu nedenle alacağınız jakuzinin ABS yani birinci sınıf dökme akrilikten üretilmiş olması gerekir. Uzun yıllar ilk günkü kalitesinde kullanabileceğiniz jakuzi modellerine sayfamızdan göz atabilirsiniz. Kullandığımız 1. sınıf dökme akrilik malzeme 5 yıl garantili olup herhangi bir deforme oluşmamaktadır. Hayatınızı kolaylaştıran çözümler sunan Yapies Banyoile hemen tanışmak için iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Muhteşem jakuzi modellerinin yanı sıra kurulum ve bakım – onarım konusunda da alanında tek olan Yapies Banyo'dan aradığınız tüm hizmetleri edinebilirsiniz. Büyük bir titizlikle çalışmalarına hız veren firmamız, son teknoloji malzemeler kullanmaktadır. Engin tecrübelere sahip ustaların çalıştığı firmamız Yapies banyoda aldığınız tüm hizmetlerden memnun kalacaksınız. Yaptığı her işin daima arkasında olan firmamız müşterilerinin daima yanında yer almaktadır.

 

Akrilik Kalitesi Nasıl Olmalıdır?


Uzun ömürlü ve kaliteli jakuzinin sırrı kaliteli akrilikten geçmektedir. Birinci sınıf kaliteye sahip dökme akrilik kullanılarak yapılan jakuzi modelleri, zaman içinde çökme ve kırılma gibi sorunlarla karşılaşma olasılığımıza ortadan kaldırır.  Uzun yıllar kesinlikle renk değişimine olanak sağlamayan saf akrilik kullanılarak üretilen jakuziler beyazlı ve parlaklığıyla göz alıcı olmaya devam etmektedir. Alelade bir yerden kalitesiz jakuzi aldığınız takdirde ilerleyen zamanlarda jakuzinizde kılcal çatlaklar ve sararma değişimleri görebilirsiniz. Ayrıca satın almak istediğiniz jakuzinin kaliteli akrilikten üretilip üretilmediğini anlamak mümkündür. Şöyle ki oldukça keskin bir kokuya sahip olan saf dökme akrilik göz alıcı bir beyazlığa ve parlaklığa sahiptir. Bu özelliklere bakarak jakuzinin 1 kalite akrilikten üretilip üretilmediğini anlayabileceğiniz gibi içine girerek de test edebilirsiniz.  Saf akrilikten üretilen jakuziler kesinlikle esneme yapmamaktadır. Sağlam bir görüntüye sahip olan modellerimizde yer değişimi de mümkün değildir.


Saf Dökme Akrilikten Üretilen Jakuzinin Avantajları


- Renk değişimi yapmaz.

- Uzun yıllar beyazlığını ve parlaklığını korur.

- ABS malzemeden üretildiğinden kılcal çatlaklar oluşmaz.

- Sararma yapmaz.

- Üzerine gözenek bulunmaması nedeniyle kir tutmama özelliğine sahiptir.

- Kesinlikle koku yapmaz.

- Üzerinde beneklenmeler oluşmaz.

- Bakteri barındırmaz oldukça sağlıklı ürünlerdir.

- Asbest, zehirli gaz ve kanserojen madde içermez.

- Ses dalgalarını emerek sesi dışarıya yansıtmaz.

- Suyun sıcaklığını korur.


Jakuzi Fiyatları


Jakuzi fiyatları kullandığınız ürüne göre değişiklik göstermektedir. Şöyle ki ürettiğimiz her ürün müşterilerimiz zevki ve istekleri doğrultusunda hazırlanmaktadır. Bu nedenle fiyatları da değişiklik gösterebilmektedir. Ürünün boyutları fiyat değişebileceği gibi jet sayısı ve diğer özelliklerin artırılması da fiyatı doğrudan etkilemektedir. Bu nedenle müşterilerimize öncelikli olarak modeline karar vermeleri gerektiğini belirtmekteyiz. Görünüş olarak beğendiğiniz, evinize uyacağını düşündüğünüz jakuzi modelini yine sizin isteğiniz doğrultusunda standart lüks ya da ultra lüks olarak hazırlaya bilmekteyiz. Jakuzi fiyatları da özellikleriyle doğru orantılıdır. Ancak farklı firmalarda araştırma yaparken karşılaştığınız fiyatları göz ardı ederek araştırma yapmanızı öneririz. Çift kişilik jakuzi modelleriyle rakiplerinden daima önde olan firmamızda bütçenize en uygun jakuzi modelini tercih edebilirsiniz. Oldukça ferah seçenekler sunan firmamız, jakuzinin yerleşeceği alana en uygun modelleri müşterilerine sunmaktadır. Doğru mekan, doğru jakuzi kavramıyla işini daima özenle yapan firmamızda kurulum sonrasında da herhangi bir sorunla karşılaşılmamaktadır. Uygun fiyat garantisiyle sektörün lider markası haline gelen Yapies Banyo'dan alacağınız tüm hizmetlerden %100 memnun kalacaksınız.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.