Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Uyku Problemleri Tedavisinde Jakuzi

29-07-2022 19:06
Uyku Problemleri Tedavisinde Jakuzi

Uyku Problemleri Tedavisinde Jakuzi


 Günümüzde uyku problemleri pek çok insanın hayat kalitesini büyük ölçüde etkileyen rahatsızlıklardan biridir. Peki doktorunuzun tavsiye ettiği tedavi yöntemlerine ek olarak, düzenli jakuzi kullanımı ile uyku sorunlarınızın üstesinden gelebileceğinizi biliyor muydunuz?


Jakuzi ve Sıcak Su Uyku Problemlerinizi Gidermenize Nasıl Yardımcı Olur?


 

Son zamanlarda tüm dünya genelinde uyku düzensizliklerinde büyük bir artış yaşandığı bazı araştırmalar ile tespit edilmiştir. Uyuyamamak, düzensiz uyumak gibi bazı uyku problemleri farklı sebeplerden dolayı meydana gelebiliyor. En sık karşılaşan nedeni ise strese bağlı uyku bozuklukları olarak bilinmektedir.


 Uyku problemleri tedavi edilmediği taktirde yaşam kalitenizi düşürebilir ve uzun vadede ciddi sağlık problemlerine yol açabilir. İnsan vücudu kendini yenilemek için düzenli bir uykuya ihtiyaç duyar. Düzenli jakuzive hidroterapi, uyku sorunlarınızın kısa ve uzun vadede giderilmesine yardımcı olacak bir uygulamadır. Uykular verimliliklerine ve derinliklere göre bazı guruplara ayrılır. Her insanın, hücrelerini yenileyebilmek, gün içerisinde yorulan bedenini dinlendirebilmek için ihtiyaç duyduğu uyku derin uykuyla sağlanmaktadır. Uyku problemi yaşayan kişiler, çoğunlukla derin uykuya dalamaz ve uykunun tedavi edici kısmından faydalanamaz.

 

Amerika’da uykusuzluk problemi yaşayan bir gurup hasta, düzenli bir süre boyunca sıcak su ile temas ettikten sonra yaşanan uyku alışkanlıklarının değişimi gözlemlenmiştir. Test süresi boyunca sıcak su kullandıktan sonra uykuya dalan gurubun uykularında ihtiyaçları olan derin uykuya dalabildikleri tespit edilmiştir.


Jakuzi içerisine dolduran sıcak su, insanın doğal vücut ısısının yükselmesine neden olur. Jakuzi içerisinde yükselen vücut sıcaklığı jakuzidışarısına çıkıldığında hızlı bir soğumaya imkan sağlar ve bu sayede vücutta derinlemesine bir rahatlık sağlanır. Vücut bu rahatlamanın etkisiyle birlikte daha kolay bir şekilde derin uykuya dalar ve uykudan alınabilecek maksimum verime ulaşır.

 

 Uyku esnasında insanın vücut ısısı periyodik olarak düşer. Uyumadan 2 saat önce jakuzi içerisinde geçirilen 30 dakikalık bir seans ile vücut ısısını yükseltmek jakuziden çıktıktan sonra vücut ısısının normalden daha hızlı bir şekilde düşmesine yardımcı olur ve bu uykuya dalış sürecini kolaylaştırır.


Düzenli olarak uyumadan önce jakuzi ürününüzde geçireceğiniz 30 dakikalık süre uykunuzdan alacağınız verimi arttıracak ve uyku alışkanlıklarınızı düzenlemeye yardımcı olacaktır.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.