Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Teraslarda Kullanılan Jakuzi Modelleri ve Fiyatları

27-09-2018 14:38

 

Günümüzde üretilen jakuzilerin kullanım alanı oldukça geniştir. Önceki dönemlerde sadece otellerde ve spor salonlarında kullanılan ve lüks olarak görülen bu ürünler, artık evlerde de kullanılmaya başlandı. Evlerin daha çok banyo ve yatak odası gibi mekânlarına konumlandırılan bu konforlu ürünler, aynı zamanda bulundukları ortama zengin ve bir o kadar da şık bir görünüm kazandırırlar. Ancak jakuzilerin evlerdeki kullanım alanı sadece yatak odası ve banyolar ile sınırlı değildir. Çünkü bu ürünler, teraslar gibi dış mekânlarda da kullanılmaktadır. Peki, dış mekân jakuzi modelleri nelerdir? Bu jakuzilerin fiyatları ne kadardır?


Teraslar İçin Tasarlanan Jakuzi Modelleri ve Özellikleri


Teras jakuzi modelleri, iç mekân jakuzi modelleri gibi pek çok özelliğe sahiptir. Bu jakuzilerde özellikle banyolarda kullanılan jakuzilerden farklı olarak dibe batmamanız gerekmektedir. Bu jakuziler, içerisinde olduğunuz sürece suyun omzunuzun hizasında olması için özel olarak tasarlanmaktadır. Bunun yanında banyolar için tasarlanmış olan jakuzi modelleri daha az yer kaplaması gereken ürünlerdir. Çünkü banyolar teraslar kadar geniş mekânlar değildir. Özellikle son yıllarda artan nüfus nedeniyle evlerin odalarının küçüldüğü göz önünde bulundurulursa, banyolar için tercih edilen modellerin daha küçük olması gerektiği anlaşılacaktır. Ancak çok geniş banyolar elbette ki istisnadır.

 

Terasınız için satın alacağınız jakuzi modelini büyük ve konforlu olanların arasından tercih edebilirsiniz. Bu anlamda özellikle çift kişilik jakuzi modellerini tercih ederek aileniz ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Ancak jakuzinizi konumlandırdığınız yerin dışarıdan görünmemesi konforunuz açısından oldukça önemlidir. Eğer jakuzinizi dışarıdan görünmeyecek bir yere konumlandırırsanız, günün her saatinde dilediğiniz gibi keyif yapma imkânı bulabilirsiniz.


Teras jakuzi modelleri çeşitlilik göstermektedir. Ancak bunlar arasında terasınız için uygun olanını satın almanız, terasınızın dekorasyonu açısından oldukça önemlidir. Bunun için özellikle ahşap görünümlü olanları tercih edebilirsiniz. Ayrıca doğal renklerde imal edilmiş olanları satın almanız, terasınızda daha uyumlu bir ortam oluşmasını sağlayacaktır.


Teras Jakuzi Fiyatları


Teras jakuzi fiyatları ise modelin büyüklüğüne ve markasına göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle jakuziniz için ödeyeceğiniz fiyat ile ilgili bilgi sahibi olmak için öncelikli olarak ölçülerini belirleyebilir ve sonrasında yetkili kişilerden bilgi almayı deneyebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.