Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Tatillerinizi Jakuzi Keyfi İle Taçlandırın

08-10-2019 13:13

 

Tatillerinizi Jakuzi Keyfi İle Taçlandırın


Tatil dendiğinde akla her ne kadar deniz, kum, güneş gelse de birçok kişi otel rezervasyonu yaptırmadan önce tercih ettiği otelin odalarını incelemektedir. Çünkü her tatilci gittiği otelde en konforlu şekilde misafir olmayı amaçlamaktadır. Bunun bilincinde olan firmalar ise odalarında sıradan küvetler yerine jakuzi tercih ederek rakipleri arasında üst sıralara çıkmaktadır. Güzel ve unutulmaz bir tatil hayal ediyorsanız, bu hayali jakuzi keyfi ile taçlandıran bilirsiniz. Örneğin; Sabahın erken saatlerinde uyandınız. Güzel bir kahvaltınız hazırlanırken kendinizi jakuzinin tarif edilemez rahatlığına bıraktınız. Ardından güzel bir kahvaltı ve sonrasında deniz, kum, güneş ve eğlence derken bir hayli yoruldunuz. Akşam eğlenmeye hiç enerjim kalmadı dediğiniz anda ortaya çıkan jakuzi, size kaybettiğiniz enerjinizi yeniden kazandıracaktır. Sabaha kadar eğlenmek için enerji depolamanıza yardımcı olan jakuzi ile hem deniz sonrası duşunuzu almış hem de enerjinizi toplamış olursunuz. Bu nedenle tatil yerine karar verirken, jakuzili oda tercih etmeniz oldukça önemlidir. Nitekim birçok işadamı kısa seyahatlerinde dahi çift kişilik jakuzibulunan otel odalarını tercih etmektedir.


Otellerde Bulunan Jakuzi Modelleri Ne Kadar Sağlıklıdır


Otellerde bulunan jakuziler tıpkı küvetler gibi temizliğinden şüphe edilen ürünlerdir. Ancak jakuzi  modellerinin bakımı gereği düzenli olarak iç ve dış temizliği yapılmaktadır. Jakuzilerin iç temizliği jet motorları ve su motorlarının temizliğini kapsarken dış temizliği sizin gözle görebildiğiniz alanlardır.  Otelde bulunan jakuzinin temiz olduğundan emin olmak istiyorsanız, kullanmadan önce bir kere doldurup boşaltı bilirsiniz. Bu işlemi uygularken karbonat, sirke ve limon ekleyebilirsiniz. Ancak siz odaya yerleşmeden önce kimyasal ürünlerle jakuziniz temizlenmiş olabilir. Bu nedenle mutlaka bir kere daha doldur boşalt işlemi yapmanız önerilmektedir. Standart küvetlerin temizliğine göre farklılık gösteren jakuzi modelleri temizliği oldukça özenle yapılmaktadır. Bu sebeple sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.


Balayı Tatillerinin Vazgeçilmesine Jakuzili Oteller


Çiftlerin birbirleriyle romantik anlar geçirmesine olanak sağlayan jakuzi, balayı tatillerinde oldukça revaçtadır. Özellikle sıkıcı ve kalabalık bir tatil yeri tercih edildiyse çiftler odalarından ayrılmak istemeyecektir. Tamamen odalarına kapanarak kendilerine muhteşem bir yaşam alanı yaratmalarına olanak sağlayan jakuzi, tüm yorgunluklarını üzerlerinden atmalarını sağlarken aşklarının alevini de harlayacaktır. Yaz kış fark etmeksizin yılın her ayında tercih edilebilen jakuzili balayı otelleri, çift kişilik jakuzi modelleri ile tüm misafirlerini ağırlamaktadır. Balayından evlerine döndüklerinde kendileri için en özel ürünün jakuzi olduğuna karar veren kişiler hemen jakuzi arayışına girecektir. Jakuzi modelleri konusunda sektörde 1 numara olan Yapies banyo ile karşılaşan kişiler kendilerini çok şanslı hissedebilirler. Daima müşterilerinin yanında olan firmamız kişilerin hayalleri doğrultusunda muhteşem ürünlere imza atmaktadır. Her ebatta ve  geometrik şekilde ürettiğimiz jakuzi modelleriyle hem evinizin havasını değiştirebilir hem de her gün balayındaymış gibi hissedebilirsiniz.


Farklı Renk Seçeneklerine Sahip Jakuzi Tasarımları Yapies Banyo’da!


Farklı renk seçenekleri ve kaplama önerileri sunan firmamızın sunmuş olduğu jakuzi modellerinin hepsi garantili ürünlerdir. Alanında uzman ustalarıyla kurulum aşamasında oldukça profesyonel bir şekilde gerçekleştiren firmamız, ihtiyacınız olan tüm teknik ihtiyaçlarınızda yardımcı olmaktadır.  Ayrıca tercih ettiğiniz jakuziyi bahçe ya da terasınızda kullanacaksanız, gerekli altyapı çalışmaları konusunda daima yardımcı olmaktayız. Bunların yanı sıra ilerleyen dönemlerde olası bir ihtiyaç durumunda profesyonel bir şekilde bakım ve onarım hizmeti sunan firmamızdan %100 memnun kalacaksınız. Sizde Yapies banyo ekibi ile tanışmak ve evimiz için en uygun jakuzi modeline karar vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.