Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Spa Jakuzi Nedir, Spa Jakuzi Modelleri Nelerdir

30-08-2018 11:14

 

Jakuziler; son dönemlerde evlerin banyolarında, bahçelerinde ve teraslarında kullanılmaya başlanan, konforlu ürünlerdir. Bu ürünlere son dönemlerde rağbet görmesinin pek çok nedeni bulunmaktadır. Bunların en başında da keyifli bir duş keyfi yaşatmaları gelmektedir. Yine bu ürünler, bulundukları ortama şık ve zengin bir hava katarlar. Kişilerin bu anlamda tercih edebilecekleri birçok jakuzi modeli bulunmaktadır. Bunlar arasında spa jakuzi modelleri de yer almaktadır.


Spa jakuzimodelleri; evlerin banyolarında, havuz kenarlarında, otel odalarında, spa merkezlerine ve villaların teraslarında kullanılabilen ürünlerdir. Bu jakuziler, isimlerinden de anlaşılacağı üzere spa lüksünün evlerde yaşanmasına olanak tanırlar. Kişiler bu jakuzileri tek başına kullanabilir, günün yorgunluğunu ve stresini üzerlerinden atabilirler. Ancak 5 ve hatta daha fazla kişinin kullanabilmesi için üretilmiş spa jakuzi ölçüleri de bulunmaktadır.


Spa Jakuzi Modelleri


Spa masajı; stresi ve günün yorgunluğun gidermesi nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Ancak bu masajı yaptırmak için her zaman spa merkezlerine gitme fırsatı bulamayabilirsiniz. Bu anlamda spa masajını evinizde yaşamanız için birçok jakuzi modeli bulunmaktadır.

 

Dış Mekân Spa Jakuzi


Spa özelliği bulunan jakuziler arasında dış mekân spa jakuzileri de yer almaktadır. Bu jakuziler, özellikle evlerin bahçelerinde, teraslarında ve balkonlarında kullanılan ürünlerdir. Hemen her zevke ve mekâna uyum sağlamaları açısından farklı modellerde ve ölçülerde imal edilen bu jakuzilerin fiyatları da değişiklik göstermektedir. Fiyatların değişmesinde; jakuzinin ölçüleri ve malzemesi belirleyici olmaktadır.


İç Mekân Spa Jakuzi


Tercih edilebilecek bu spa jakuzisi ise iç mekânlarda kullanılmak üzere üretilmektedir. Otellerde, Spa merkezlerinde ve villalarda karşımıza çıkan bu ürünler, kullanıcılara büyük konfor sağlıyor. Dökme akrilikten imal edilen ve uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilen iç mekân spa jakuzilerinde siz de sevdikleriniz ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.


Taşmalı Spa Jakuzi


Spa jakuzi modelleri arasında sayabileceğimiz bir diğer ürün ise taşmalı spa jakuzileridir. Bu ürünlerde de fiyatlar diğer jakuzilerde olduğu gibi ölçülerine, özelliklerine ve kullanılan malzemeye göre değişiklik göstermektedir. Siz de eviniz için bu jakuzi modellerinden birini satın almak ve spa jakuzi fiyatları konusunda bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.