Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Spa Jakuzi Kullanmanın Avantajları Nelerdir

04-08-2018 10:36


Jakuziler, uzun yıllardır otellerde ve SPA merkezlerinde rahatlama ve sağlık amaçlı kullanılıyor. Artık evlerin banyolarında ve yatak odalarında da görebildiğimiz bu ürünlerin insan sağlığı üzerinde olumlu pek çok etkisi bulunmaktadır. SPA jakuzi modelleri, bu anlamda pek çok avantajı bir arada sunuyor.


SPA meraklıları, bu faydalı yöntemin insan vücudundaki olumlu etkilerinin farkındadır ve bu nedenle sık sık SPA masajı yaptırmak için bu anlamda hizmet veren merkezleri ziyaret ederler. Ancak hemen herkesin bu merkezlere gitmek için vakti olmayabilir. Bu durumda devreye SPA jakuzi modelleri girmektedir. Peki, bu jakuzi modellerini kullanmanın insan sağlığı üzerinde sağladığı avantajlar nelerdir?


SPA Jakuzi Faydaları


Yorgunluğu Giderir


SPA masajı, genellikle stres ve yorgunluğu üzerinden atmak isteyen kişilerce tercih edilir. Eğer bu masaj keyfini evinizde kendi jakuzinizde çıkarmak istiyorsanız, SPA jakuzileri arasından hem bütçenize hem de zevkinize uygun olanını tercih ederek satın alabilirsiniz.


Jakuziler, üzerlerinde bulunan jetler sayesinde küvetin içerisine su ve hava püskürtür. Püskürtülen sus ve hava insan vücudu üzerinde masaj etkisi yaratır ve bu sayede kaslar gevşer, kan dolaşımı hızlanır yani SPA etkisi oluşur. Bu da kişilerin gün boyu yaşadığı stres ve yorgunluğu üzerlerinden atmalarını sağlamaktadır.


Toksinleri Vücuttan Uzaklaştırır


SPA olarak adlandırılan masaj havuzlarına aplike edilenhidromasaj kombinasyonları sayesinde su, buhar ve havanın terapik etkilerinden yararlanılır. Su vücuda enerji verir ve vücutta biriken toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Vücuttaki toksinlerin uzaklaştırılması oldukça önemli bir konudur. Çünkü atılamayan toksinler, insan sağlığını kötü yönde etkiler ve çeşitli hastalıklara neden olabilir.


Metabolizmayı Hızlandırır

 

SPA jakuzi modellerinin kullanımının sağladığı diğer bir avantaj ise metabolizmayı hızlandırıcı etkisidir. Metabolizmanın hızlanması, kişilerin çok daha sağlıklı ve dinç hissetmesini sağlar. Bunun yanında kilo vermeyi hedefleyen kişiler için SPA, hızlı şekilde kilo kaybına yardımcı olur.

 

Uykuyu Düzenler


Jakuzilerin SPA etkisi, stres ile mücadele için birebirdir. Özellikle gün boyu yaşanan stres ve çeşitli başka nedenlerden kaynaklanan uykusuzluğun giderilmesini sağlar. Çünkü SPA etkisi kasları gevşetir ve uykuya rahat bir şekilde dalmayı sağlar.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.