Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Spa İşletmelerinizde, Jakuzi Konforunu Misafirlerinize Yaşatın

08-07-2022 19:03
Spa İşletmelerinizde, Jakuzi Konforunu Misafirlerinize Yaşatın

Spa İşletmelerinizde, Jakuzi Konforunu Misafirlerinize Yaşatın!

 

Spa ve jakuzi uzun zaman boyunca birbiriyle özdeşleşmiş hatta zaman zaman birbiriyle karıştırılmış iki kavramdır. İnsan sağlığında fiziksel ve ruhsal açıdan insan sağlığında iyileştirici etkiler sağlayan spa, hidroterapi alanında kullanılmaktadır. Spa merkezlerinde yer alan çeşitli masaj ve terapilerle birlikte sunulan hizmetler kullanıcıların oldukça ilgisini çekmekte, hem tedavi edici özelliği hem de vücut ve ruh sağlığına iyi gelmesi gibi sebeplerden ötürü, spa işletmeleri her geçen gün daha da geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir.

 

Spa ve Jakuzi Arasındaki Fark Nedir?


 Yıllar boyunca birbiri ile bütünleşmiş bu iki kavram, halk nezdinde iki farklı olgu olarak nitelendiriliyor. Toplumumuzda spa merkezlerinin oldukça sevilmesi ve yaygınlaşmasıyla birlikte spa kelimesi spa merkeziyle çağrışım yapan, hidroterapi, yüzme alanları ve masaj hizmetlerinin yer aldığı bir kompleks olarak tanımlanmaktadır. Ancak bu her iki kavramın tarihini incelediğimizde; spa ve jakuzinin aynı amaçlar doğrultusunda hizmet eden, yalnızca marka bilinirliği nedeniyle isimleşen farklı kavramlar olarak ortaya çıktığını görürüz. Su ile terapi doğanın bize sunmuş olduğu eşsiz kaynakların insanlar tarafından keşfedildiği çok eski tarihlere uzanmaktadır. Doğa oluşumu olan, hatta bugün kaplıcalar olarak adlandırdığımız sıcak su kaynaklarının hidroterapi amaçlarıyla kullanılması spa olarak adlandırılıyordu. Zamanla bu terapi çeşidi; teknolojinin gelişmesiyle birlikte herkesin ulaşabilmesi ve ticari kaygılarla yapay olarak üretilmeye başladı. Bu noktada tüm dünyada yaygınlaşan spa merkezleri 1968 yılında Jakuzi kardeşlerin icadı olan jakuzinin üretilmesinden sonra iki farklı kavrama dönüştü. Jakuzi üretiminin başlamasından sonra yıllar içerisinde teknolojisinin geliştirilerek insan hayatının her alanına taşınan bu ürün, spa merkezlerinin vazgeçilmez parçası haline geldi ve birbirine çok yakın ama farklı olarak algılanan iki ayrı kavrama dönüştü.

 

 Günümüzde spa merkezleri için özel olarak üretilen jakuzi modelleri, teknolojik özellikler ile donatılmış çok sayıda kullanıcı kapasitesine sahip ürünler olarak üretilmektedir. Spa merkezlerinde en sık tercih edilen ürün çeşitlerinden biri olan yüzme alanlı jakuziler, kullanıcılar tarafından oldukça sevilmektedir. Spa merkezlerinizde Yapıes Banyo’nun üretmiş olduğu jakuziler ile, misafirlerinize unutulmaz bir deneyim yaşatmak için spa jakuzi modellerimizi buradan İNCELEYEBİLİRSİNİZ!

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.