Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Sıcak Havalarda En İyi Serinleme Yöntemi Jakuzi

09-08-2019 16:20

 

Sıcak Havalarda En İyi Serinleme Yöntemi Jakuzi


Sıcak yaz havalarında serinletecek, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bir ürün arıyorsanız, jakuzitam size göre diyebiliriz. Sıcak havalarda en iyi serinletici olarak bilinen jakuzi, soğuk kış günlerinde duş keyfini doyasıya yaşamanıza yardımcı olmaktadır. Jakuzilerde bulunan masaj özelliği sayesinde SPA merkezine ve masaj salonuna gitmeden 4 mevsim kendi evinizin konforunda rahatlamaya kavuşabilirsiniz. Kendinizin ayarlayabildiği sıcaklık ayarıyla kendinizi Maldivlere gitmiş gibi hissedebilirsiniz. Özellikle jakuzi modelinizin boyutunun büyük olması ve en önemlisi açık bir havaya konumlanmış olması lüksünüze lüks katacaktır. Terasınıza ya da bahçenize konumlandırdığınız jakuzi modelleri ile yaz aylarında serinleyebilir, kış aylarında ise lapa lapa yağan karın altında unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

 

Jakuzi Modellerinin Özellikler


Her insan birbirinden farklıdır. Bu doğrultuda ihtiyaçları ve istekleri de farklılık göstermektedir. Bu sebeple kişilerin farklı jakuzi modelleri tercih etmesi kaçınılmazdır. Kimisi maksimum boyutlara sahip jakuzi modeli tercih ederken, kimisinin aradığı birincil özellik farklı masaj etkileridir. Yapies banyo firmamızda sunduğumuz jakuzi modellerinde müşteri memnuniyetini gözeterek birinci sınıf dökme akrilik kullanmaktayız. Müşterilerin istediği boyutlarda ürettiğimiz jakuzi modellerine, yine müşteri isteği doğrultusunda jet sayısını belirlemekteyiz. Standart jakuzi modellerinde en az 6 jet, lüks sistem jakuzi modellerinde ise minimum 16 jet önerilmektedir. Standart jakuzilerde kullanılan jetler genellikle yan duvarlara konumlandırılmaktadır. Lüks sistem jakuzi modellerinde ise yan duvarlarda 6 adet su jeti bulunurken tabanda yaklaşık 10 adet hava jeti bulunmaktadır.

 

Bunların yanı sıra jakuzi modellerinin özellikleri arasında açma kapama düğmesi, basınç ayar butonu, emiş süzgeci, paslanmaz metal taşıyıcı ve kumandalı tahliye gideri bulunmaktadır. Müşteriler tercih ederlerse jakuzi modellerinin özelliklerini geliştirerek ankastre jakuzi bataryası, jakuzi baş yastığı, paslanmaz destek kolu, ısı dengeleyici, elektronik FM radyo ve spot lamba tercih edebilmektedir.

 

Dökme Akrilik Jakuzilerin Avantajları Nelerdir?


İlk başta çok önemli gibi görünmese de dökme akrilikten yapılan jakuzi modelleri uzun vadede önemini göstermektedir. 4.2 mm kalınlığında saf akrilikten üretilen jakuzi modellerimizin altında takviyeler bulunmaktadır. Uzun yıllar renk değişimi yapmadan parlaklığını ve beyazlığını koruyan akrilik jakuzilerle sararma gibi bir sorunla karşılaşılmamaktadır. Bakteri ve kir barındırmayan cam özellikli yüzeye sahip jakuzilerimizde gözenek bulunmamaktadır. Bu da kirin, pasın ve bakterilerin jakuzinin üzerinde birikmemesini sağlamaktadır. Sıcak ya da soğuk su hassasiyeti bulunmayan jakuziler, genleşme yapmamaktadır. Bu da jakuzinizi yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanmanızı sağlamaktadır. Asbest içermeyen dökme akrilikten üretilen jakuzi modellerimiz kanserojen madde ve zehirli gaz içermemektedir. Kısa sürede ısınabilen jakuzi modellerimiz, termal tesislerde de sıkça tercih edilmektedir. Dış mekan kullanımına da uygun olan modellerimiz, tercihe göre çift kişilik jakuzi modelleri olarak da üretilmektedir. İstenilen her alanda kullanılan jakuzilerin dökme akrilik yüzeyleri 5 yıl garantilidir.

 

Jakuzi Keyfini Bahçenizde Yaşayın


Jakuzi denildiğinde herkesin aklına ilk banyo gelmektedir. Ancak günümüzde birçok bahçeli evde havuz yerine geniş ve oldukça büyük jakuzi modelleri bulunmaktadır. Bunun nedeni ise havuzun yılın sadece birkaç ayında kullanılıyor olmasıdır. Minimal boyutlara sahip olan bahçe havuzları nitekim sadece serinletmeye yaramaktadır. Kullanıcılarına yüzme alanı sunmayan havuzların yerini alan jakuzi modelleri ise serinlemenize yardımcı olurken aynı zamanda masaj özelliğiyle vücudunuzun da dinlenmesine yardımcı olmaktadır. Isı dengesi bulunan jakuzileri yılın her ayında kolayca bahçenizde kullanabilirsiniz. İster soğuk isterseniz sıcak kullanabileceğiniz jakuzi modelleri içerisindeki ısıyı dışarıya iletmemektedir. Bu da kullanıcılarına kullanım kolaylığı sunmaktadır. Sizde sıcak yaz aylarını jakuzi ile geçirmek istiyorsanız, iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.