Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Rustik Banyo Tasarımları

01-03-2019 11:35

 

Rustik Banyo Tasarımları


Rustik banyo tasarımları son zamanların en trend tasarımları arasında yer almaktadır. Doğal dokularla birlikte kullanılan rüstik stil tasarımlarda doğal taş, tuğla duvar, ahşap, mozaik ve diğer doğal ürünleri kullanabilirsiniz. Huzur verici ve rahatlatıcı bir ortam yaratabileceğiniz banyolarınızı, eski köy evlerinin ve hamamların görünümüne kavuşturabilirsiniz. Konforlu bir şekilde hazırladığınız bu tasarımlar tüm görenleri kendine hayran bırakacaktır.

 

Doğal formlardan oluşan banyo çeşidinde kullanılacak ürünlerde fayans seçiminde natürel dokular tercih edilmektedir. Mermer duvarların ya da mozaik kaplamaların sıcacık görüntüsünü ayaklarınızın altına seren rustik banyolar, banyonuzda muhteşem anlar yaşamanızı sağlamaktadır. Dingin bir görünüme kavuşan banyolarınızda ahşap lavabolarla ve aynı formda jakuzi ile banyonuzun dekorasyonunda fark yaratabilirsiniz. Banyonuzu komple değiştirmeden kullanacağınız tek bir jakuzi ile muhteşem bir görünüme kavuşabilirsiniz. Jakuzi kullanarak hazırlayacağınız rustik banyo önerilerimiz;


Ahşapla Doğal Taşın Uyumu


Rustik banyoların sıcak bir doku kazanmasını istiyorsanız, tercihinizi doğal malzemelerden yana kullanmanızda fayda olacaktır. Çok fazla malzemeyi birbirine karıştırmadan sadece doğal taşlar ve ahşabın naifliğinden yararlanarak ruhunuza hitap edecek bir banyonun sahibi olabilirsiniz. Banyo dolaplarınızı ahşap seçebileceğiniz banyonuzda doğal taş görünümde hazırlanan lavabo ve jakuzi modelleriışıklandırma yardımıyla güzel bir atmosfere sahip olacaktır. Dingin anlar yaşayacağınız banyonuzdan hiç ayrılmak istemeyeceksiniz.

 

Rustik Banyolar İçin Kullanılacak Elemanlar


Rustik görünüme sahip bir banyo hazırlamanın 1 numaralı kuralı nötr tonlarda döşenmesidir.  Banyonuzda bulunan ahşap ve doğal taş ürünlerinin yanı sıra banyonuzda kullanacağınız diğer malzemeleri aynı tonlarda seçmeniz oldukça önemlidir. Özellikle banyonuzda kullanacağınız nötr gri tonları banyonuzun tamamen doğal görünmesine neden olacaktır. Bu yüzden lavabo seçiminde yuvarlak çanak seçimine bir göz atmanızda fayda olacaktır. Aynı durum jakuzi modeliniz içinde geçerlidir. Jakuziniz ne kadar oval ve eskitilmiş olursa o kadar rustik bir havaya kavuşacaktır. Ancak elbette ki ahşap kaplama jakuzi modelleri de rustik banyolar için en revaçta olanlarıdır.

 

Rustik Banyolar İçin Mermer Kullanımı


Geçmişten günümüze kadar var olan tüm banyolarda mermer kullanılmıştır. Evinize hamam havasını getirecek mermer görünümlü banyoların maliyeti biraz yüksek olsa da banyonuzun çok şık ve kaliteli görünmesini sağlayacaktır. Ayrıca bilindiği üzere mermerinde kendi içerisinde çok sayıda renk ve desen seçeneği bulunmaktadır. Bu nedenle rustik bir banyo hazırlarken tercihinizi mermerden yana kullanmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

 

Rustik Ahşap Jakuzi


Rustik bir banyo hazırlanırken unutulmaması gereken en önemli detay bu tarz banyoların teknoloji düşmanı olmadığıdır. Bu rustik banyolarda teknolojinin her türünün kullanılabileceğinin bir göstergesidir. Bu nedenle rustik bir banyoya sahip herkes bir jakuzi sahibi olabilir. Banyonuzun dingin yapısını bozmayacak şekilde tercih edeceğiniz jakuzi modellerinden birisini ahşap kaplama olarak hazırlatmanız işinizi fazlasıyla görecektir. Huzurlu bir ortam olarak hazırladığınız banyonuzda gönül rahatlığıyla sağlıklı zamanlar geçirebilirsiniz. Tahmin edeceğiniz kadar pahalı olmayan jakuzi fiyatları kendi arasında değişkenlik göstermektedir. Bu nedenle fiyat bilgisi için boyutlara ve desene karar verdikten sonra bizimle iletişime geçmeniz daha kolay olacaktır.

 

Rustik Banyoların Işıklandırmaları


Rustik banyoların lavabo ve jakuzi gibi ana malzemelerin seçilmesi kadar ışıklandırması da oldukça önemlidir. Bunun nedeni ise doğru kullanılan bir ışıklandırmanın tüm öğeleri başlı başına gözler önüne serecek olmasıdır. Bunu yaparken elbette ki banyonuzun atmosferini bozmamanız gerekmektedir. O yüzden beyaz ampuller yerine tercih edebileceğiniz sarı ampuller banyonuzun rustik halini gözle önüne serecektir. Güneş hissi verecek sarı ışık ile banyonuzun rustik havasını bozmadan jakuzinizi de gözler önüne serebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.