Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Ruhunuzu Dinlendiren Jakuzi Modelleri

26-07-2018 16:31
Ruhunuzu Dinlendiren Jakuzi Modelleri


Hemen herkesin günün yorgunluğunu ve yaşanan stresi üzerinden atmak için kullandığı bir yöntem mevcuttur. Bu yöntemler arasında kimi zaman uyumak, spor yapmak ya da duş almak yer almaktadır. Ancak jakuzi keyfi, kuşkusuz bu yöntemler arasında en fazla rahatlatan ve sağlık katanıdır. Jakuzi modelleri, genellikle lüks olarak görülseler de artık hemen her bütçeye uygun bir model bulunuyor.

 

Jakuziler, sadece rahatlatma etkisi ile ön plana çıkmıyor. Aynı zamanda sağlık açısından da büyük avantaj sağlıyorlar. Özellikle küvetli bir banyonuz varsa bir an önce küvetinizi uygun bir jakuzi ile değiştirmelisiniz. Bu sayede hem yaşam kaliteniz artacak hem de çok daha sağlıklı hissedeceksiniz. Peki, banyonuz için bu sağlıklı ürünler arasından hangisini tercih etmelisiniz? İşte jakuzi modelleri ve daha fazlası…


Banyolar İçin Farklı Jakuzi Modelleri


Günümüzde birbirinden farklı tasarım, ebat ve fiyatlarda jakuzi modelleri mevcuttur. Bazen kare, bazen oval ya da yuvarlak bazen ise dikdörtgen olarak imal edilen jakuziler, hemen her banyoya uyum sağlayabilecek kadar çeşitlilik göstermektedir.


Mermer Kaplı Jakuziler


Bu jakuziler, banyolar için en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Hem iç hem dış malzemesinde mermer kullanılan bu jakuzi modeli, klasik tarz olarak da adlandırılabiliyor. Oysa jakuzi denilince akla modern banyolar gelmektedir. Fakat klasik tarzla dizayn edilen banyolar için bu tarzda tasarlanmış jakuzi çeşitleri tercih edilebilir.


Yuvarlak ve Minimal Jakuziler


Yuvarlak jakuzi modelleri, özellikle yer sıkıntısı yaşanan banyolar için oldukça idealdir. Kullanıldıkları yaşam alanlarına farklı bir doku ve atmosfer katan bu jakuziler, modern bir banyo düşleyenler için oldukça ideal bir seçenektir.


Ahşap Kaplamalı Jakuziler


Eğer banyoda ahşap kullanımını sevenlerdenseniz, ahşap jakuziler tam da size göredir. Bu anlamda jakuzinizi ahşap kaplatabilirsiniz. Bu, banyonuzun çok daha doğal bir görünüm kazanmasını sağlayacaktır. Günümüzde üretilen ahşap malzemelerin kalitesi sayesinde artık ahşap malzemeler de suya ve ıslak zemine oldukça dayanıklıdır. Dolayısıyla sizde çekinmeden bu jakuzi modellerini tercih edebilir, banyonuza hem doğal hem de şık bir hava katabilirsiniz.

 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.