Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Oval Küvetler ve Banyoda Kullanımı

24-07-2018 18:05


Banyo ürünleri arasında belki de en önemlisi küvetlerdir. Küvetler, duş alma alanını ayırarak banyoların çok daha hijyenik alanlar haline gelmesini sağlarlar. Günümüzde bunun pek çok küvet modeli üretilmektedir. Bu modeller arasında; dikdörtgen küvetler, ayaklı küvetler ve oval küvetler yer almaktadır.

 

Küvet çeşitleri arasında yer alan oval küvetler, küvet çeşitleri arasında en kullanışlı ve en şık olanlarıdır. Çünkü bu küvetler, diğer küvet modellerine göre banyolarda çok daha az yer kaplarlar. Özellikle de dar ve küçük banyolarda da küvet kullanımına olanak tanımaktadır. Daha çok banyoların köşe duvarlarına yerleştirilen oval biçimli küvetler, bu sayede fazla alan kaplamazlar ve banyolarda daha ferah bir alan oluşmasını sağlarlar.

 

Banyoların daha çok köşe duvarlarında kullanılan, köşe ya da oval olarak adlandırılan bu küvet modelleri, duvar birleşim yerlerinin değerlendirilmesini sağlarlar. Bu küvetlerin oturmalı ve oturmasız modelleri bulunmaktadır. Özellikle oturmalı olanlar, daha çok çocuklu ailelerin ya da yaşlı bireylerin yaşadıkları evler için tercih edilirler. Çünkü bu bireyler için oturarak duş almak çok daha güvenlidir. Yine dilerseniz oval küvetlerin içerisinde uzanarak da duş keyfi yapabilirsiniz.


Oval jakuzi modelleri, jakuzi özellikleri eklenebilen ürünlerdir. Bu sayede özellikle duş keyfi yapmayı seven bireyler için oldukça uygun bir seçenektir. Pnömatik sistem adı verilen jakuzi özellikleri, küvetlerin çok daha keyifli ürünler haline gelmesini sağlar.

 

Kullanım alanı olarak daha çok dar banyolar için tercih edilen oval küvetler,  duşakabin ile de çevrilebilir. Ancak duşakabin yaptırmak istiyorsanız bunu küveti aldığınız firmaya belirtmelisiniz. Bu sayede en uygun ölçülerde duşakabin yapılmasını sağlayabilirsiniz.


Oval küvet ölçüleri, kullanılacak alana göre değişiklik gösterir. Ancak daha çok 90x90 cm, 120x120 cm ve 150x150 cm ölçülerinde imal edilirler. Oval jakuziler için belirtilen bu ölçüler, köşe birleşim yerlerinden dış bitim yerine kadar olan ölçülerdir.


Oval Küvet Fiyatları


Oval küvetler, kişilerin isteklerine ve banyoların ölçülerine göre değişiklik göstermektedir. Bu küvetlerin fiyatları, kullanılan malzemeye ve ölçülerine göre değişiklik göstermektedir. Siz de banyonuz için oval jakuzi satın almak isterseniz oval jakuzifiyatlarına göz atabilirsiniz.

 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.