Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Oval Jakuzilerin Avantajları Nelerdir

22-09-2018 16:17

Oval Jakuzilerin Avantajları Nelerdir


Çeşitli jakuzi modelleri arasından öne çıkan modellerden birisi de oval modellerdir. İki kenarı düz ve dik, bir kenarı ise oval olan jakuziler genellikle duvar köşelerine monte edilmek üzere tasarlanır. Özellikle apartman dairelerinde daha kullanışlı olduğu için daire sahibi kişiler genelde oval modelleri tercih eder. Tasarımsal olarak da hoş duran oval jakuziler, bulundukları tüm ortamda kolay bir şekilde adapte edilir. Oval jakuzi almak isteyen kişilerin akıllarında genellikle iç konforuyla ilgili soru işaretleri bulunur. Oval ve bir köşeye konulacağı için doğal olarak boyutları diğer modellere göre daha kompakt olur; ancak kesinlikle konfordan ve verdiği keyiften bir şey eksilmez. Oval jakuziler, apartman dairelerinin vazgeçilmez modelidir.


Oval Jakuzi Modelleri


Oval jakuziler genelde 110x110 cm ebatlarında olur ve pek çok alana kolay bir şekilde sığar. Jakuzi için daha geniş ve ferah bir alan mevcut ise diğer modellerden yana da tercih yapılabilir. Öte yandan, konulacak yer köşe bir nokta ise hem görsel açıdan hem de kullanım deneyimi açısından oval jakuziler tercih edilmelidir. Oval jakuziler, diğer jakuzimodelleri kadar işlevseldir. Belki jakuzinizin içerisine kullanıcı uzanamayacak; ama jetler aracılığıyla masaja başladığı zaman aklınızdaki tüm soru işaretleri ve negatif düşünceler silinecek. Oval jakuzilerin temizliğinde de herhangi bir zorluk yaşanmaz. Klasik kabin temizler gibi oval jakuzi de standart yöntemlerle temizlenebilir.


Oval Jakuzi Fiyatları


Her üründe olduğu gibi oval jakuzi sektöründe de markanın kalitesine, hizmet standartlarına ve ürün kalitesine göre jakuzi fiyatları da değişiklik gösterir. Bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil; ancak piyasadaki oval jakuzilerin en düşük modellerinin 1.500 TL civarlarından satıldığını söyleyebiliriz. Oval jakuziler, diğer jakuzi modellerine göre daha ekonomik olduğu için diğer tasarımlara kıyasla çok daha fazla edilir. Oval jakuziye daha az ücret ödeyerek sahip olmak kolaydır. Üstelik, standart bir jakuzide bulunan tüm özelliklere de daha uygun fiyatlarla sahip olunmuş olunur. Hem işlevsellik hem de kompakt boyutlar sunmalarıyla dikkat çekerler. Sitemizdeki oval jakuzi ve diğer modelleri de inceleyebilirsiniz.
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.