Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Oval Jakuziler ve Kullanım Alanları

29-06-2018 16:11

Günümüzün en çok rağbet gören banyo ürünlerinden birisi olan jakuziler, vücudu rahatlatmalarının yanında sağlık açısından da oldukça faydalı ürünlerdir. Kan dolaşımını arttırarak vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlayan bu ürünler, aynı zamanda metabolizmayı hızlandırır ve hızlı kilo vermeye yardımcı olurlar. Bu ürünlerin, hemen her banyo için uygun pek çok çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitler arasında da oval jakuzi modelleri yer almaktadır. Peki, oval jakuzi nedir? Hangi banyolar için uygundur?


Oval jakuziler, özellikle banyoların köşe kısımlarında kullanılırlar. Bu ürünler; köşelerde kullanılmaları nedeniyle çok fazla yer kaplamadıkları gibi aynı zamanda çok şık ve temiz bir görünüm sağlarlar. Fazla alan kaplamamaları nedeniyle tercih edilen jakuzi modeli, banyo duvarlarının birleşim yerlerinin değerlendirilmesini sağlarlar. Ayrıca oval jakuzilerin içerisinde oturulabilecek alanlar da oluşturulabilir ve bu sayede oturularak banyo yapılabilir. Bu özellik, özellikle de çocuklar ve yaşlılar için oldukça önemlidir. Onların çok daha güvenli ve konforlu bir şekilde banyo keyfi yapmalarına olanak tanırlar.


Oval jakuziler, genellikle akrilik adı verilen malzemeden imal edilirler. Bu nedenle çok daha hijyenik ve şık bir görünüm sağlarlar. Çünkü akrilik malzeme kir tutmadığı gibi aynı zamanda kolay bir şekilde temizlenebilir. Ayrıca akrilik malzeme diğer malzemelere göre çok daha hafiftir ve bu durum jakuzi montajı sırasında büyük kolaylık sağlamaktadır.


Oval Jakuzi Ölçüleri ve Fiyatları


Oval jakuziler, genellikle küçük ebatlarda ve dar banyolar için idealdir. Çünkü bu banyoların özellikle köşe kısımlarına yerleştirilerek banyonun ferahlamasını sağlarlar. Kişilerin taleplerine göre oval jakuzi imalatı gerçekleştirilebilir. Ancak en çok tercih edilen oval jakuzi ölçüleri ise; 110x110 cm, 115x115 cm, 120x120 cm, 130x130cm, 135x135 cm, 140x140 cm, 150x150 cm, 160x160 cm, 150x100 cm gibi ölçülerdir. Ayrıca bu jakuzi modelinin yüksekliği ise genellikle 52-60 cm’dir.


Banyonuz için tercih ettiğiniz oval jakuziler için istediğiniz özelliği ve aksesuarları belirleyebilirsiniz. Bu sayede oldukça lüks bir jakuziye sahip olabilirsiniz.


Tüm bunların yanında oval jakuzi fiyatları da değişiklik göstermektedir. Özellikle istenilen ebatlara ve malzemeye göre fiyatları değişiklik gösteren bu ürüne sahip olmak için fiyatlara göz atabilir ve bütçenize uygun olanını satın alabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.