Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Otel Odalarında Kullanılan Çift Kişilik Jakuzi Modelleri

02-05-2019 19:49
Otel Odalarında Kullanılan Çift Kişilik Jakuzi Modelleri

 

Otel Odalarında Kullanılan Çift Kişilik Jakuzi Modelleri


Tatil için otel arayışı başladığında aranan özelliklerden biri de odada jakuzi olup olmamasıdır. Çünkü birçok insan tatil yapmak için gittiği otelde iş hayatının getirdiği yorgunluğu ve stresi üzerinden atmak ister. Ancak dinlenmenin yanı sıra gittiği otelden de keyif almak ve eğlenmek ister. Bu nedenle tercih edilen jakuzili otel odaları, tatilcilere iş hayatının yorgunluğunu attırır ve eğlenmek için enerji verir. Bu nedenle özellikle iş seyahatlerinde, kısa tatillerde ve özellikle balayı dönemlerinde jakuzili otel odaları tercih edilmektedir.


Düğün hazırlığı, telaşı derken bitkin düşen çiftler balayı için geldikleri otelde öncelikle dinlenmek ister. Ancak tatilin bütün zamanını dinlenmeye ayırmak tatil için ödenen paradan pişmanlık duyulmasına neden olmaktadır. Jakuzili odaları bulunan otellerden biri tercih edildiğinde çiftlerin balayına geldikleri gün eğlencenin doruklarına çıktığı görülmektedir. Bunun nedeni ise odalarında bulunan jakuzi sayesinde tüm yorgunluklarını ve gerginliklerini suyla birlikte geride bırakmış olmalarıdır. Özellikle otellerde kullanılan çift kişilik jakuzimodelleri sayesinde balayı çiftleri birbirleriyle daha romantik anlar yaşayabilmektedir. Balayı sürelerinin unutulmaz geçmesini sağlayan jakuzili oteller sayesinde çiftler hayatları oyunca unutamayacakları çok özel anları yaşamaktadır.

 

Otel Tipi Jakuzi Modelleri


Oteller için özel olarak üretilen jakuzi modelleri kendi içerisinde bir takım farklılıklara sahiptir. Bu farklılıklar genellikle elektronik sistemlerden kaynaklanmaktadır. Banyolarda jet sayısı az kullanılırken otellerde kullanılan jakuzi modellerinde jet sayıları oldukça yüksek tutulmaktadır. Bu nedenle bazı müşterilerin odalarındaki jakuziyi kullandıktan sonra SPA ya da masaj salonuna inmediği görülmektedir. Ayrıca daha lüks bir görüntüye sahip olan otel odaları eşsiz görüntüsünü genel olarak jakuzilere borçludur. Çünkü müşteriler her zaman yüksek bir beklenti içerisindedir. Evinde bulunan ya da fiyasko görünen herhangi jakuzi, müşterinin beklentisini karşılamayacaktır. Müşteri her zaman masallardaki gibi odada vakit geçirmek isteyecektir. Örneğin; deniz manzarasına sahip bir otel odası hayal edin. Odaya girdiğiniz anda camın önüne konumlandırılmış bir jakuzi ve diğer mobilyaların birbiriyle uyumunu düşünün. Böyle bir odaya adımını atan herkes valizini boşaltıp odaya yerleşmek yerine kendini hemen jakuzinin içinde bulacaktır. Aynı şekilde deniz yerine dağların eteğinde bulunan bir otel odasına da jakuzi çok yakışmaktadır. Özellikle kış turizminde tercih edilen jakuzili oteller, muhteşem manzaralarıyla göz kamaştırmaktadır. Dağ ve göl manzaralı otel odalarının camlarının önüne konumlandırılan çift kişilik jakuzi modellerinin içerisinde çok hoş zaman geçirebilirsiniz. Jakuzili otel odası tercih eden müşterilerin jakuzi kullanımı sırasında sıcak şarap ve sıcak çikolata tercih ettiği de bilinmektedir. Bu nedenle ister eşiniz ile olun isterseniz tek sıcacık bir jakuzinin içerisinde keyifli bir şekilde kitabınızı okuyabilir ve aynı zamanda masajın keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Jakuzinin Mutlulukla Bir Alakası Olmalı


Evet, jakuzinin mutlulukla büyük bir alakası vardır. Jakuzinin masaj etkisi sayesinde gerginliğini üzerinden atan vücut, endorfin seviyesinin yükselmesine neden olmaktadır. Bu hormonun yükselmesi ise kişiye mutluluk ve huzur vermektedir. Bu nedenle düzenli olarak jakuzi kullanan kişilerin daima mutlu ve pozitif olduğu bilinmektedir. Özellikle otellerde kullanılan jakuzi modellerinin sistemlerinin evlerde kullanılanlara göre geniş kapsamlı olması büyük iş adamlarının bile toplantıları sırasında jakuzili otelleri tercih etmesinin nedenidir. Jakuzili otel odaları kişilerin tüm yorgunluğunu üzerinden alarak anın tadını çıkarmalarına olanak sağlamaktadır. Tıpkı evlerde kullanılan jakuzi modelleri gibi otel odalarında kullanılan jakuzilerin fiyatları da özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Bu nedenle detaylı jakuzi fiyatları için ürünlerimizi inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.