Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Otel de Kullanılan Jakuziler

17-07-2018 16:06


Jakuziler, günümüzde pek çok mekânda kullanılan oldukça konforlu ve sağlıklı ürünlerdir. En çok kullanıldıkları mekânlar arasında oteller yer almaktadır. Özellikle otelde tatil yapmak ve yoğun iş temposunun stresini atmak isteyenler, daha çok jakuzi bulunduran otelleri tercih ederler. Bu faydalı ürünü bulundurmayan oteller, müşteri kaybı yaşayabilir. Siz de otel tipi jakuzilerile konforlu bir tatil geçirmek istiyorsanız, otel seçiminizde jakuzinin olup olmadığından emin olmalısınız.


Otel tipi jakuziler, sadece yoğun iş temposunun yarattığı yorgunluğu atmak isteyenler değil aynı zamanda balayı çiftlerinin de tercihleri arasında yer alıyor. Bu nedenle kusursuz hizmet sunmayı hedefleyen otellerin mutlaka jakuzi bulundurmaları gerekmektedir.


Otellerde Kullanılan Jakuzi Modelleri


Jakuzi modelleri, kendi içerisinde çeşitlenmektedir. Renk, şekil ve elektronik sistem açısından birbirinden ayrılan jakuziler, hemen her bütçeden bireyin beklentilerini karşılayacak çeşitliliktedir. Otellerde kullanılan jakuziler de de durum aynıdır. Bu jakuziler de kendi aralarında çeşitlilik gösterir. Ancak otel tipi jakuzilerin biraz daha lüks olması gerekmektedir. Çünkü otel müşterilerinin her birinin beklentileri farklıdır. Bu beklentilerin karşılanabilmesi için jakuzilerin özelliklerinin fazla olması gerekmektedir.

 

Özellikle balayı çiftleri, odalarında yer alacak jakuzinin pencerenin önünde ve deniz manzaralı olmasını hayal ederler. Bu nedenle otel odasına bir jakuzi yerleştirilecekse, odanın konseptine ve genel renk tonlarına uygun bir modelin tercih edilmesi oldukça önemlidir. Aksi halde jakuzi, odanın şık görünümünü gölgeleyebilir.


Otel tipi jakuzilerarasında ahşap görünümlü jakuziler de yer almaktadır. Bu jakuziler, bulundukları ortama oldukça şık bir hava katarlar. Bunun yanında ahşap görünümü odaların dekorasyonu ile uyum sağlamakta ve ortama çok daha sıcak bir hava katmaktadır.

 

Yine oteller tarafından en çok tercih edilen jakuzi modeli çift kişilik jakuziler dir. Çünkü çift kişilik jakuziler tek kişi tarafından kullanılabilir. Ancak çiftlerin konaklamaları sırasında tek kişilik jakuziler uygun değildir. Ayrıca otellerde kullanılan jakuziler için önemli noktalardan birisi de odaların büyüklüğüdür. Eğer otel odası küçük ise bu durumda oval jakuziler tercih edilebilir. Ancak otel odasının ölçüleri büyük ise bu durumda jakuzi seçimi konusunda çok daha esnek davranılabilir.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.