Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Mutluluk Ve Keyif Veren Jakuzi Modelleri

16-07-2019 14:18

 

Mutluluk Ve Keyif Veren Jakuzi Modelleri


Yorucu ve stresli geçen bir günün ardından herkes dinlenme ve rahatlama ihtiyacı duyar. Yapiesbanyo.com da sunduğumuz mutluluk ve keyif veren jakuzi modelleri ile aradığınız mutluluğu evinize kadar getirmeyi garanti ediyoruz. Suyun eşsiz dinginliğinin masajla birleşmesiyle ortaya çıkan jakuzi, bilindiği üzere basınçlı su prensibiyle çalışmaktadır. Sıcak su ve terapi jetleri sayesinde vücudun rahatlamasına yardımcı olan jakuzi modelleri ile yorgunluk ve stresten arınabilirsiniz. Vücudunuza hiçbir zararı bulunmayan jakuziler, aksine birçok yararı beraberinde getirmektedir. Mutluluk ve keyif vermesinin yanı sıra birçok sağlık probleminin tedavisinde de kullanılan jakuzi modelleri, fizik tedavi merkezlerinde de kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra evlerde de sıkça gördüğümüz masaj etkili jakuzi tasarımları sinir ve sindirim sistemi açısında oldukça faydalıdır. Kasların gevşemesine yardımcı olan jakuzinin masaj özelliği gündelik ağrılarınız azalmasına büyük ölçüde katkı sağlamaktadır.

 

Jakuzi Modellerinin Özellikleri


Her jakuzi modeli kendisine has özelliklere sahiptir. Başlıca oval, kare, dikdörtgen ve çift kişilik jakuzi olarak gruplara ayrılan jakuzi modelleri, müşterinin tercihine göre şekillenmektedir. Örneğin; oval bir jakuzi modeli tercih ederek jet sayısına, motoruna, baş yastığı sayısına, açma kapama butonuna, basınç ayar butonuna, emiş süzgecine, rengine ve diğer teknik özelliklerine tek tek karar verebilirsiniz. Aynı durum diğer jakuzi grupları için de geçerlidir. Banyonuza en uygun jakuzi tasarımını tercih ederek hem ihtiyaçlarınızı karşılayacak hem de şık görünecek bir banyoya sahip olabilirisiniz. Firmamızda her bütçeye ve her zevke uygun jakuzi modelleri üretilmektedir. Web sitemizde yer alan ürünler sekmesinden jakuzi modellerimize ulaşabileceğiniz gibi detaylı özelliklerine de ulaşabilirsiniz. Sayfamızda yer alan tüm jakuzi tasarımlarının özellikleri belirtilmektedir.

 

Mutluluk ve Keyif Veren Dökme Akrilik Jakuzi Özellikleri


Zehirli gaz ve kanserojen madde içermeyen jakuzi modellerimiz, 4.2 mm kalınlığında saf akrilik plakadan üretilmektedir. Altı takviyeli kalın akrilikten üretilen jakuzi modellerimiz esneme yapmamaktadır. Dökme akrilikten üretilen jakuzi modellerinde gözenek bulunmamaktadır. Böylece bakteri ve kir barındırmayarak bakteri oluşumunu da engellemektedir. Renk değişimine olanak tanımayan dökme akrilik jakuzi modellerimiz ömür boyu parlaklığını ve beyazlığını korumaktadır. Hammaddesi sayesinde genleşme yapmayan dökme akrilik jakuzi modellerimiz sıcak ve soğuk su temaslarından etkilenmemektedir. Sararma, beneklenme ve kötü koku gibi durumların oluşmasına fırsat vermeyen jakuzi tasarımlarımızda kılcal çatlaklar ve paslanmalar oluşmamaktadır. Kısa süre içerisinde ısınması sayesinde uzun süre suyun sıcaklığını korumaktadır. Aynı zamanda ısıyı dışarıya vermeyen jakuzi modellerimiz iç ve dış mekanda kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Genellikle ürettiğimiz dökme akrilikten üretilen jakuzi modellerimizin yüzeyi 5 yıl garantilidir.


Jakuzi Fiyatları


Tıpkı özellikleri gibi jakuzi fiyatları da geniş bir yelpazeye sahiptir. Bunun nedeni ise jakuzi modellerinde bulunan değişken jakuzi özellikleridir. Jakuziniz için belirlediğiniz boyut, model ve özellikleri jakuzinizin fiyatını belirlemektedir. Bu nedenle firmamızda her bütçeye uygun jakuzi modelleri bulunmaktadır. Dilediğiniz boyutlarda jakuzi sahibi olabileceğiniz gibi banyonuza en uygun jakuzi tasarımını da özel olarak hazırlatabilirsiniz. Değişik stillerde sunulan kaplama jakuzi modelleriyle banyonuzun ya da jakuzinizi konumlandırdığınız alanın havasını değiştirebilirsiniz. Örneğin; siyah beyaz dekore ettiğiniz banyonuza siyah renk kaplamalı oval bir jakuzi modeli tercih etmeniz, banyonuzun atmosferini bir anda değiştirecektir. Aynı durum yatak odası için de geçerlidir. Özellikler oval ve tercihen siyah jakuzi modelleri konumlandırıldığı her alanın havasını değiştirmektedir. Birbirinden kaliteli jakuzi tasarımlarına sayfamızdan göz atabilir ve jakuzi modelleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Aradığınız jakuzi modellerine yapiesbanyo.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.