Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Küvet Temizliği Nasıl Yapılmalı

21-07-2018 16:57
Küvet Temizliği Nasıl Yapılmalı


Banyolar, evlerin en çok kullanılan bölümlerinden birisidir. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda evin diğer alanlarına göre daha çabuk ve daha çok kirlenebileceklerini tahmin etmek hiç de zor değildir. Bu nedenle temizlikleri konusunda titiz davranılmalıdır. Banyolarda yer alan ve sık sık temizlenmesi gereken ürünlerin başında da küvetler gelmektedir. Küvetler, düzenli şekilde ve doğru malzemeler ile temizlendiklerinde oldukça hiyenik ürünlerdir. Peki, küvet temizliği nasıl yapılmalıdır? Küvet temizliğinde kullanabileceğiniz ürünler hangileridir?


Küvet Temizliği İçin Kullanılabilecek Ürünler


Küvet temizliği, bu ürünlerin geniş ve büyük olmaları nedeniyle gözünüzde büyüyebilir. Fakat doğru ürünler ile düzenli olarak temizliğini yaparsanız, her seferinde daha da kolay bir temizlik deneyimi yaşarsınız. Ayrıca düzenli olarak küvet temizliğinizi yaparsanız, bakteri ve mantar gibi oluşabilecek olumsuzlukların da önüne geçmiş olursunuz.

 

Piyasada küvet temizliği için pek çok ürün satılıyor. Bu ürünler, oldukça etkili ve hijyen sağlayan ürünlerdir. Ancak ne kadar sağlıklı oldukları konusunda kimse size garanti veremez. Bu nedenle hayatımızın her alanında olduğu gibi küvet temizliğinde de doğal olanı tercih etmeliyiz. Peki, küvet temizliği için tercih edilebilecek doğal ürünler hangileridir? Bu ürünleri küvet temizliği için nasıl kullanılabiliriz?


Sirke ve Karbonat ile Küvet Temizliği


Küvet bakımı ve temizliği için kullanılabilecek en sağlıklı doğal ürünler, karbonat ve sirkedir. Aslına bakılırsa bu ürünler sadece küvet temizliği için değil, evlerin genel temizliği için de kullanılabiliyorlar. Temizlik konusunda oldukça iyi sonuçlar veren bu ürünlerden karbonat, küvet temizliğinde çok iyi sonuçlar veriyor. Bu doğal ürünü küvetlerinizi temizlemek için kullanmadan önce küvetinizi sıcak su ile yıkamalı ve kirlerin kabarmasını sağlayın. Ardından küvete karbonat dökün ve bir bez ya da sünger yardımı ile küveti ovun. Bu işlemin ardından küvetinizdeki kirlerin çıktığını göreceksiniz. Yine en son olarak küvetinizi iyice arınacak şekilde sıcak su ile durulayın.


Küvet temizliğiiçin sirke kullanmayı tercih edecek olursanız, yine süngere sirke dökerek küvetinizi ovmalısınız ve ardından durulama işlemine geçebilirsiniz. Bu işlemin sonunda küvetinizin temizlendiğini ve parladığını görebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.