Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Küvet Nedir Çeşitleri Nelerdir

13-07-2018 17:59
Küvet Nedir Çeşitleri Nelerdir


Küvetler, duş almak için kullandığımız banyo ürünleri arasında yer almaktadır. Bu banyo ürünleri, duş almamız için ne kadar önemliyse banyo dekorasyonu için de o kadar önemlidir. Hemen her büyüklükteki banyo için üretilebilen küvet çeşitleri,  banyoların daha şık ve daha ferah görünmelerini sağlarlar.

 

Küvet çeşitleri arasında ayaklı küvetleri, düz küvetleri ve oval küvetleri sayabiliriz. Bu küvet modelleri arasından dilediğinizi tercih ederek banyo dekorasyonunuzu destekleyebilir, çok daha keyifli bir duş deneyimi yaşayabilirsiniz.


Küvet Çeşitleri


Günümüzde birçok büyüklükte ve modelde küvet çeşitleri imal edilmektedir. Bunlar arasında ise oval küvetler de yer almaktadır. Oval biçimde imal edilen bu banyo ürünleri, banyoların köşelerine yerleştirilir. Bu sayede çok yer kaplamazlar. Özellikle de banyolarının darlığından ya da küçüklüğünden şikâyet eden kişiler, oval küvet modelleri arasından tercihte bulunabilirler.

 

Banyolar için tercih edilebilecek bir diğer küvet çeşidi ise düz küvetler dir. Küvet çeşitleri içinde en çok tercih edilenler arasında yer alan düz küvetler, farklı şekilde yerleştirilebilirler. İstenirse iki duvar arasına monte edilebileceği gibi istenirse de "L” şeklinde de yerleştirilebilirler. Bu tamamen banyonun alanına bağlı olarak değişir.


Ayaklı küvetler ise, diğer küvetlere göre biraz farklılık göstermektedir. Çünkü bu küvetler daha çok "vitage” tarzını anımsatır ve eski tarzda imal edilirler. Özellikle vintage tarzı seven ve evini bu yönde dekore edenler için en ideal küvet çeşidi ayaklı küvetlerdir. Banyoların dekorasyonu adına ciddi katkıları olan bu küvetler, zarif görünümleri ile hemen herkes tarafından beğeniliyorlar.


Ev dekorasyonunda klasik tarzı sevenler için oldukça uygun bir seçenek olan ayaklı küvetler, plastikten de imal edilebiliyorlar. Plastikten üretilen küvet çeşitleri her ne kadar daha uygun fiyatlı olsalar da, daha sağlıklı malzemelerden üretilenlerin tercih edilmesi önemlidir. Özelikle de akrilik malzemeden üretilen küvetler çok daha hijyenik ve sağlıklıdır.

 

Bunların yanında talep edilirse küvetlere jakuzi özellikleri de eklenebilir. Küvetlere eklenen jakuzi özellikleri sayesinde duş keyfi çok daha konforlu ve keyifli bir hal alacaktır. Eğer siz de banyonuz için küvet satın almayı düşünüyorsanız, küvet çeşitleri arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.