Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Küvet Modelleri ve Kullanım Alanları

20-07-2018 18:49
Küvet Modelleri ve Kullanım Alanları


İçinde bulunduğumuz dönemde banyo keyfini arttırmak ve banyo dekorasyonunu desteklemek için pek çok banyo ürünü imal edilmektedir. Bunların arasında duşakabinleri ve küvetleri de sayabiliriz. Ancak özellikle küvet modelleri, banyo dekorasyonunu destekleyen en şık ve hijyenik ürünlerdir. Peki, en çok tercih edilen modeller hangileridir?


Küvet Modelleri


Düz Küvet Modelleri


Düz ya da dikdörtgen küvetler, oturmalı ve oturmasız olarak ikiye ayrılmaktadır. En çok tercih edilen modeller arasında yer alan dikdörtgen küvetler, hemen her banyo için uygundur. Özellikle de geniş banyolar için istenilen ölçülerde kullanılabilecek bu küvetler, banyolara hijyen ve şıklık katmaktadır.


Dikdörtgen küvetler, banyolara farklı biçimlerde monte edilebilir. İstenirse iki duvara yaslanacak şekilde monte edilebildikleri gibi aynı zamanda "L” şeklinde de yerleştirilebilirler. Bu tamamen banyonun kullanım alanı konusunda elverişliliğine bağlıdır.


Ayaklı Küvet Modelleri


Günümüzde üretilen küvet modelleri arasında belki de en farklı olanı ayaklı küvetlerdir. Bu küvetler, diğer küvetler göz önünde bulundurulduğunda daha lüks bir görüntü ortaya koyarlar. Özellikle ev dekorasyonunda klasik olanı tercih etmeyi sevenler için bu küvet modelleri en uygun seçenektir.

 

Ayaklı küvetler, oldukça şık ve zarif görünümlü ürünlerdir. Vintage tarzı en iyi şekilde yansıtan bu ürünler, banyo dekorasyonu için oldukça önemlidir. Ancak ayaklı küvetleri tercih etmek isterseniz, üretildikleri malzemeler konusunda titiz davranmalısınız. Özellikle akrilik malzemeden imal edilen ayaklı küvetleri tercih ederseniz, hem hijyen hem de görünüm açısından çok daha avantajlı bir tercih yapmış olursunuz.


Oval Küvet Modelleri


Oval küvetler, küvet modelleri arasında en çok tercih edilenlerden birisidir. Özellikle küçük banyolara küvet kullanımına olanak tanıyan bu kullanışlı ürünler, daha çok banyoların köşe duvarlarına yerleştirilerek kullanılır. Köşe ya da oval olarak bilinen bu küvet modeli, banyolarda çok yer kaplamaz ve bulundukları ortama ferahlık katar.

 

Bunların yanında dilerseniz oval küvet modelleri üzerine duşakabin ekleyebilirsiniz. Bu sayede küvetin içinden etrafa su sıçramaz ve çok daha hijyenik bir banyoya ortamı sağlanmış olur. Ayrıca küvetinize jakuzi özellikleri ekletebilir, banyo keyfinizi katlayabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.