Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Küvet Mi, Jakuzi Mi Tercih Etmeliyim

26-07-2022 17:50
Küvet Mi, Jakuzi Mi Tercih Etmeliyim

Küvet Mi, Jakuzi Mi Tercih Etmeliyim?


 Bir çeşit teknolojik küvet olarak bilinen jakuzi kullanıcıların tercih aşamasında iki seçenek arasında kalmasına neden oluyor. Görünüş itibariyle birbirine benzeseler de önemli farklılıkları bulunuyor. Gelin jakuzi ve küvet arasındaki farkları birlikte inceleyelim!

 

Küvet ve Jakuzi Arasındaki Benzerlikler


 

  •           Küvet, içeresi su ile doldurulabilen bir çeşit teknedir. Görünüş itibariyle jakuzi modelleri ile birbirine oldukça benzeyen modelleri bulunmaktadır.
  •           Her iki ürün de şık görüntüsüyle birlikte kullanıldığı ortama zarif bir dokunuş sağlar.
  •           Jakuzi ve Küvet ürünleri sahip olduğu haznede sıcak su ile doldurulabilir.
  •           Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte jakuzi ve küvetler banyo alanlarının dışına çıkarak, bağımsız bir şekilde farklı alanlarda konumlandırılabilir.
  •           Farklı boyutlarda, farklı şekillerde ve farklı alanlarda kullanılmak üzere üretilebilirler.

 

 

Küvet ve Jakuzi Arasındaki Farklılıklar


 

  •           Küvet çeşitleri içerisinde sıcak su ya da soğuk su doldurulabilen banyo ürünüdür. Suyun sıcaklığını koruması ya da su devir daiminin yapılması için herhangi bir teknolojik aksamı bulunmaz. İçerisine su doldurulabilir ya da suyun gider alanı açılarak gelen suyun haznede birikmeden direkt olarak tahliye edilmesini sağlar. Duş alanlarına entegre edilerek kullanılmaya uygundur.
  •           Küvet ürünleri herhangi bir elektrik bağlantısı gerektirmezken jakuzi modelleri yalnızca elektrikten güç alarak çalışır konuma getirilebilir. Haznenin içerisi tamamen su ile doldurulmadığı sürece jakuzi çalışmaz.  Jakuziler sıcak suyun iyileştirici gücünden ilham alınarak tasarlanmış ürünlerdir. İçerisinde yer alan jet boşluklarından suyun hareketli bir şekilde çıkışı ve devir daimi sağlanır. Bu özellik masaj etkisi yaratarak çeşitli ağrıların giderilmesine yardımcı olur. Aynı zamanda jakuzi içerisinde yer alan elektrik aksamı ile su derecesinin ayarlanabildiği, seçilen su sıcaklığının uzun süre korunabildiği bir teknolojiye sahiptir.
  •           Jakuzi fiyatları ve küvet fiyatları model ve tasarıma göre birbirlerinden ayrılsa da genel olarak küvet ürünleri daha uygun fiyatlı ürünlerdir.  Küvet modelleri bir veya iki kişilik bir alana sahip iken jakuzi ürünleri 5-6 ya da daha fazla kişilik kapasitelere sahip olarak üretilebilir.
  •           Jakuzi modelleri suyun giriş ve çıkış noktalarını içerisinde bulundurduğu için düzenli olarak iç ve dış temizliği yapılması gereken ürünlerdir. Yıllık olarak bakım ihtiyaçları bulunmaktadır. Küvet ürünleri içerisinde bulunan suyu direkt olarak boşalttığı için yüzeysel temizlik ile bakımları sağlanabilir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.