Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kullanışlı Bir Jakuzi İçin Altın Değerinde Tavsiyeler

26-02-2019 13:51

 

Kullanışlı Bir Jakuzi İçin Altın Değerinde Tavsiyeler


Jakuzi bilinenin aksine sadece SPA merkezleri ve otellerde kullanılmamaktadır. Günümüzde sıkça banyolarda karşımıza çıkan jakuzi modellerinde son derece çok çeşit bulunmaktadır. Hemen hemen her bütçeye uygun bulabileceğiniz kullanışlı bir jakuzi için altın değerindeki ilk tavsiye ise doğru ölçüleri belirlemektir.

 

İlk Kural Jakuzi Ölçülerini Belirleyin


İster yatak odanızda isterseniz de banyonuzda kullanacak olun, jakuzi seçimi yapmadan önce kullanacağınız alanın ölçüsünü alın. Aldığınız ölçüye göre jakuzi modelleriarasında tercih yapmanız, jakuzi seçimi sürecinizi oldukça hızlandıracaktır. Çünkü seçeceğiniz jakuziyi şayet banyonuzda kullanacaksanız, banyonuzla uyum içerisinde olmasına özen göstermeniz gerekmektedir. Aynı durum yatak odasında kullanılacak olan jakuzi içinde geçerlidir. Örneğin; küçük bir banyoya sahipseniz, tercih edeceğiniz jakuzinin banyoda diğer ihtiyaçlarınızı karşılayacak alanlara izin vermelidir. Bunu göz önünde bulundurmadan büyük bir jakuzi tercihi yaparsanız, lavabo ve klozet ya da dolap gibi eşyalarınıza yer kalmayacaktır. Bu da banyonuzun anlam kaybetmesine neden olacaktır.

 

Banyonun Şekline Göre Tercih Yapın

 

Jakuzi modeli seçimi, istenilen özelliklere göre değişiklik gösterebileceği gibi banyonun şekline göre de değişmektedir. Örneğin; oval bir banyoya sahipseniz ve dikdörtgen bir jakuzi istiyorsanız, model seçenekleriniz biraz kısıtlı olacaktır. Şayet uzun ve dar bir banyoya sahipseniz, tercihinizi dikdörtgen ya da düz jakuziden yana kullanmanızda fayda olacaktır. Kare bir banyo ise alandan tasarruf etmek için oval bir jakuzi modeli tercih edebilirsiniz. Ancak banyonuz oldukça geniş ise dilediğiniz jakuzi modelini alıp evinize getirebilirsiniz. Aynı durum yatak odalarında kullanılan jakuzi içinde geçerlidir. Jakuziyi konumlandıracağınız alanın şekline göre jakuzi tercih etmeniz, sizin yararınıza olacaktır.

 

Tek Ve Çift Kişilik Jakuzi


Bir diğer tavsiye ise yeterli bir alana sahipseniz, jakuzi tercihinizi çift kişilikten yana kullanmak olacaktır. Çift kişilik jakuzi modelleri oldukça geniş olduğundan eşinizle birlikte aynı anda masaj özelliğini kullanabilirsiniz. Bu ise hem sudan hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. Ancak çift kişilik jakuzi kadar tek kişilik jakuzi modelleri de oldukça revaçtadır. Tek kişilik jakuziler her ev ve banyoda küvet yerine rahatlıkla kullanılabileceği için banyonuzun dekorasyon açısında da eşsiz görünmesini sağlayacaktır.

 

Jakuzinin Dökme Akrilik Olmasına Dikkat Edin


Jakuzi modeli kadar üretildiği hammadde de oldukça önemlidir. Piyasada bulunan birçok jakuzi içerisine kullanılan kalitesiz malzemeler nedeniyle zaman içerisinde sararma ve renk değişimine neden olmaktadır. Kılcal çatlaklar gibi kötü görüntülere de sebep olan abs katkılı akrilik ürünlerden uzak durmanızda fayda vardır. Bunun yerine jakuzinizin yapımında saf dökme akrilik kullanılmış olmalıdır. Saf akrilikten yapılan jakuzilerde zaman içerisinde sararma, renk değişimi olmazken gözeneksiz olduğundan içerisine leke işlemez ve benekler oluşmamaktadır. Ayrıca ses dalgalarını emen dökme akrilik sesi dışarıya vermemektedir. Sıcak ve soğuk hassasiyete sahip jakuzi modellerimizde herhangi bir genişleme olmamaktadır. Kısacası uzun ömürlü olan dökme akrilik jakuzi modelleri hem ailenizin hem de bütçenizin dostudur.

 

Bütçenize Uygun Seçim Yapın


Jakuzi modeli seçimi kadar elbette ki jakuzi fiyatları da araştırmalarınızın arasında yer almalıdır. Bunun nedeni ise jakuzi fiyatlarının modeline ve özelliğine göre değişiyor olmasıdır. Ancak güvenmediğiniz yerlerden ucuza aldığınız jakuziler, gerek vaat edilen özellikleri gerekse çalışma prensibinde birçok aksaklığa neden olmaktadır. Bu yüzden jakuzi modellerinden birisini tercih ederken, fiyat karşılaştırması yapmanız ileride sorun yaşamamanız için faydalı olacaktır. Firmamızdan sahip olacağınız tüm jakuzilerimiz garantili ürünlerdir. Aynı zamanda vaat edilen her özellik anlatıldığı gibi sorunsuz çalışmaktadır.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.