Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Konaklama Tesisi Seçerken Jakuzili Olmasına Dikkat Edin

25-09-2019 11:49

 

Konaklama Tesisi Seçerken Jakuzili Olmasına Dikkat Edin


Konaklama tesisi seçerken dikkat etmeniz gereken önemli bir detay duşa kabin ve jakuzimodellerinin şık tasarıma sahip olmalarıdır. Yeni nesil teknolojik özellikleri bünyesinde barındıran jakuzi modelleri tercih edilen konaklama merkezleri seçilmelidir. Konaklama yapıldığı süre boyunca konfor ve rahatlamaya önem gösteren tesislerin bazılarında çeşitli jakuzi tasarımları yer almaktadır. Bu nedenle konaklama tesisi tercih etmeden önce özelliklerine göz atarak jakuzinin var olup olmadığını öğrenmeniz gerekir. Yeni nesil ve modern özelliklere sahip jakuzi modellerinin birçoğu 1. sınıf kaliteye sahiptir. Genellikle sertifikaya sahip olan jakuzi modelleri, odaya girdiğiniz andan itibaren kullanıma hazırdır. Konaklama tesisinde kaldığınız süre boyunca ekstra bir ücret ödemeden doyasıya dinlenebileceğiniz odanızda jakuzi keyfini yaşayacaksınız. Hatta tatil sonrası evinize döndüğünüzde dahi eksikliğini hissedeceksiniz. Tercih ettiğiniz konaklama tesisinin konfor ve kalitesini arttırmaya yardımcı olan şık tasarımlı jakuzi modelleri sayesinde her fırsatta yeniden gelmek isteyeceksiniz.

 

Konfor Her Şeyden Önce Gelir!


Hayalinizdeki tatile karar vermeden önce tatilden neler beklediğinizde karar verin. Sonrasında küçük ve araştırma yaparak konaklayacağınız tesisin hayallerinizin ne derece karşılayacağına göz atın. İnternetten kolay bir şekilde araştırarak seçim yapabileceğiniz konaklama tesislerinin ücretleri arasındaki en büyük fark sunmuş oldukları hizmetten kaynaklanmaktadır. Gerek kusursuz odaları gerekse vermiş olduğu diğer hizmetlerle muhteşem bir tatil geçirmenizi hedefleyen konaklama tesislerinin bazıları jakuziyi hemen her odasında kullanmaktadır.


Jakuziyle Tanışmanın Tam Zamanı


Her ne kadar lüks gibi görünse de her evin ve her otelin olmazsa olmazları arasında yer alan jakuzi ile henüz tanışmadıysanız tanışmamızın tam zamanı. Yaz kış fark etmeksizin her mevsim tatilleriniz de jakuzi bulunan konaklama merkezleri tercih edebilirsiniz. Örneğin; kışın termal bir tatil planı yaptığınızda otelin SPA ve masaj merkezini kullanmanız hayal ettiğinizden daha maliyetli olabilir. Ancak eşsiz deniz ya da orman manzarasına sahip odanızda kendi ayarladığınız sıcaklıktaki suya girerek jakuzinin istediğiniz özelliğini aktif hale getirip kahvenizi yudumlarken muhteşem bir masaj deneyimi yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde yazın planladığınız bir deniz tatilinde, denizin ve havuzun yorgunluğunu üzerinizden atmak için ılık su ile doldurduğunuz jakuziyi çalıştırarak masaj keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.


Konaklama Tesisinde Çift Kişilik Jakuzi Modelleri


Önceleri sadece balayı süitlerinde karşımıza çıkan çift kişilik jakuzi modelleri, şimdilerde hemen her odada yerini almaktadır. Bunun nedeni ise tek kişilik jakuzi modellerine göre daha kullanışlı ve tasarruflu olan çift kişilik jakuzi modellerinin sunduğu alternatiflerdir. Eşiniz ya çocuklarınız ile birlikte gittiğiniz tatilde jakuzi sırası beklemeden aynı anda dinlenmenin ve masaj keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. Eşinizle baş başa hem romantik hem de dinlendirici bir aktivite gerçekleştirmenize de yardımcı olan çift kişilik jakuzi modelleri konaklama tesisi tercih ederken aradığınız özellikler arasında yer almalıdır. Yapies banyofirmamızda sunduğumuz oval, kare ve yuvarlak jakuzi modelleri ile Türkiye'nin birçok noktasında jakuzi hizmeti sunmaktayız. Gerek konaklama tesisi gerekse evler için hazırladığımız binlerce çeşitli jakuzi modelini sayfamızdan inceleyebilirsiniz. Yediden yetmişe tüm aile fertlerinin ayrılmak istemeyeceği jakuzi tasarımlarında havuzdan daha fazla zaman geçirdiğinizi göreceksiniz.

 

Yapılan araştırmalara göre, jakuzili odalarda kalan müşterilerin odadan sadece yemek ve gezmek için çıktığı görülmektedir. Özellikle tatilcilerin birçoğu tatilin ilk 2 ya da 3 günü dinlenmeye ayırarak odalarından çıkmamaktadır. Bu da konaklama tesisi seçerken neden jakuzili odaların tercih edildiğinin göstergesi niteliğindedir.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.