Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Klasik Ayaklı Küvet Nedir

26-07-2018 16:15
Klasik Ayaklı Küvet Nedir


Günümüzde banyoların görünümünü destekleyen ve duş keyfini arttıracak pek çok banyo ürünü imal edilmektedir. Bu ürünler arasında yer alan küvetler ise kendi arasında çeşitlilik göstermektedir. Küvet çeşitleri arasında düz küvetler, oval küvetler ve ayaklı küvetleri sayabiliriz.


Ayaklı küvetler, küvet modelleri arasında belki de en tarz ve en şık görünenidir. Ancak herkese hitap etmeyebilir. Özellikle vintage ya da klasik tarzdan oluşan kişiler için ideal olan bu ürünler, banyolarda kullanımlarında dekorasyonu da ciddi anlamda desteklerler.


Ayaklı Küvetler Hangi Malzemelerden Üretilir?


Küvetler, çeşitli malzemelerden imal edilirler. Bu malzemeler arasında seramik ve akrilik malzemeler de yer almaktadır. Ancak hem fiyat olarak hem de kullanışlılık açısından çok rağbet gören küvet malzemesi, akrilik malzemedir.


Ayaklı küvet modellerinin imalatında akrilik malzeme kullanılmasının pek çok avantajı bulunmaktadır. Bunlardan ilki malzemenin parlak, şık ve temiz bir görünüm ortaya koymasıdır. Bu malzeme, imalatından kullanılan teknikler sayesinde gözeneksiz ve parlak bir görünüme sahiptir. Akrilik malzemenin bir diğer avantajı ise mukavemet gücüdür. Bu malzeme darbelere karşı oldukça dayanıklıdır. Seramik ya da plastik malzeme gibi kolay bir şekilde deforme olmaz. Bunun yanında akrilik malzemenin temizliği de oldukça kolaydır. Piyasada yer alan temizlik ürünleri ile kolayca temizlenebilen bu ürünler, kir tutmaz ve aynı zamanda yangında da etkilenmez.


Küvet çeşitleriarasında yer alan ayaklı küvetlerin ayaklarında ise farklı malzemelerden imal edilir. Bu malzemeler arasında ise krom malzeme de yer almaktadır. Bunun yanında müşterilerin taleplerine göre altın alaşımlı malzemeler de kullanılabilir.


Ayaklı Küvet Ölçüleri


Ayaklı küvetler, farklı renklerde ve farklı modellerde imal edilebilirler. Özellikle açık renk tonlarında bir banyoya sahipseniz, renkli bir küvet tercih etmeniz banyo dekorasyonunuz için oldukça şık bir tercih olacaktır. Banyo dekorasyonunuzun kusursuz bir hal alması için önemli diğer nokta ise küvetinizin ölçüleridir. Ayaklı küvet ölçüleri arasında; 170x70 cm, 177x80 cm ve 172x80 gibi ölçüleridir.


Ayaklı küvetlerin fiyatı diğer küvet modellerine göre değişiklik göstermektedir. Siz de banyonuz için bu şık küvet modelini tercih etmek isterseniz ayaklı küvet fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

 

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.