Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuziye Su Nasıl Doldurulur

23-09-2023 11:29
Jakuziye Su Nasıl Doldurulur

Jakuziye Su Nasıl Doldurulur?

Jakuzi, günün yorgunluğunu atmak ve rahatlamak için harika bir seçenektir. Ancak, yeni bir jakuzi aldığınızda veya suyunu değiştirmeniz gerektiğinde, doğru şekilde su doldurmak önemlidir. İşte size adım adım jakuziye su doldurma süreci ve dikkat etmeniz gereken ipuçları:


1. Doğru Jakuzi Modelini Seçin:

Jakuzi seçimi, su doldurma aşamasının ilk adımıdır. Çeşitli jakuzi modelleri arasından ihtiyacınıza ve bütçenize uygun olanı seçmelisiniz.Jakuzi fiyatları, modelin özelliklerine ve boyutuna göre farklılık gösterebilir. İdeal modeli seçerek hem rahatlamayı hem de uzun vadeli bir yatırım yapmayı unutmayın.


2. Jakuziye Su Doldurma Adımları:

Adım 1: İlk olarak, jakuzinin üzerinde takılı gelen kumandalı sifon butonunu çevirin, buton zemindeki tapanın kapanmasını sağlayacaktır.

Adım 2: İsteğe bağlı olarak jakuzi üzerinde veya duvarda batarya kullanabilirsiniz. Jakuzi gider tapasının kapalı olduğuna emin olduktan sonra musluğunuzu açıp jakuzinize suyu doldurabilirsiniz. Doldurduğunuz suyun sıcaklık ayarını elinizle kontrol ediniz.

Adım 3: Jakuzi içerisinde suyu püskürten jet delikleri vardır, bunlar jakuzi içerisinde belirli sıralamalarda ve yüksekliklerde dizilmiştir. Dolduracağınız su yüksekliği en üstteki jet deliklerini geçmeli, tüm jetler su altında kalmalıdır.

Adım 4: Jakuziniz içerisinde bulunan doldurmuş olduğunuz suyu emerek devir daim yapmasını sağlayan emiş süzgeci vardır. İçerisinde su olmadan çalıştırdığınızda emiş süzgeci suyu alamayacağından motor boşa çalışacak ve bir zaman sonra motor arızasına geçecektir. Bunu önlemek için jakuzi içerisinde su olmadan çalıştırmamanız gerekir. 

Adım 5: Jakuzi su dolumu tamamlandığında jakuziniz butonluysa butona basarak, dijital sistemse gösterge panelindeki işaretleri takip ederek açıp kapatabilirsiniz.


3. Jakuzi Su Kalitesini Kontrol Edin:

Jakuziye su doldurduktan sonra, suyun kalitesini kontrol etmek önemlidir. Su sıcaklığı ve temiz su olması sağlık açısından dikkat edilmesi gereken faktörlerdir. Jakuzi suyunun içerisine şampuan koyarak köpüklenmesini sağlayabilirsiniz.

Sonuç olarak, jakuziye su doldurmak basit gibi görünebilir, ancak doğru adımları takip etmek ve su kalitesini kontrol etmek önemlidir. Doğru jakuzi modelleri arasından seçim yapmak, suyu doldururken su seviyesini doğru ayarlamak ve su kalitesini korumak, keyifli ve sağlıklı bir jakuzi deneyimi yaşamanıza yardımcı olacaktır. Jakuzinizdeki su doldurma sürecini bu adımlara göre yönetmek, uzun vadede daha az sorun ve daha fazla rahatlamaya olanak tanır.

Bütün bu kriterleri göz önünde bulundurarak jakuzi fiyatlarını inceleyerek bütçenize uygun olan modeller arasından tercih yapabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak tercih yapmanız sizlere ileriki dönemde ciddi yatırım sağlayacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.