Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuziye Girmeden Önce Yapmanız Gereken Şeyler

01-08-2022 20:22
Jakuziye Girmeden Önce Yapmanız Gereken Şeyler

Jakuziye Girmeden Önce Yapmanız Gereken Şeyler


 Jakuzi deneyimi, düzenli olarak yapılması gereken hem beden sağlığı hem de ruh sağlığı için oldukça faydalı bir aktivitedir.  Pek çok insanın jakuziye girmeden önce dikkate almadığı ama aslında yapılması gereken bazı adımlar bulunmaktadır. Bunlar hem sizin hem de jakuzinizin sağlığı için oldukça önemli adımlardır.


1.       Hızlı Bir Duş!

 Çoğu zaman unutulsa ve ihmal edilse de öncelikli olarak yapılması gereken şeylerden biri hızlı bir duş almaktır. Bu sayede vücudunuzdaki çeşitli kalıntıları temizlemiş olursunuz.


2.       Saçlar Toplansın!

 Jakuzi modelleri güçlü emiş gücü olan boşluklara sahip olan ürünlerdir. Saçlarınızın jakuzi içerisinde zarar görmemesi ve jakuzinize de zarar vermesini önlemek için saçlarınızı toplamanız faydalı olacaktır.


3.       Elveda Cam Bardak

 Jakuzi kenarında bir şeyler içmek, arkadaşlarla sohbet etmek ya da müzik dinlemek oldukça keyifli! Hatta sırf jakuzideneyimini keyifli hale getirmek için zaman zaman içecekler ve atıştırmalıklar hazırlandığını elbette biliyoruz. Her ne kadar üretici firmalar, jakuzi etrafında yiyecek ve içecek ürünlerin bulunmaması gerektiğini tavsiye etse de keyfinden vazgeçmek istemeyen kullanıcılarımız için bir önerimiz var! Cam bardaklarınızı jakuzi etrafından uzak tutun. Görünmez bir kaza sonucu bardağınızdaki ürünlerin jakuzi içerisine dökülmesi gerçekten oldukça can sıkıcı bir durum. Ancak keyifli dakikalarınızı kabusa çevirebilecek üzücü olaylardan biri cam malzemenin jakuzi içerisinde kırılması ya da kırıklarının jakuziiçerisine düşmesi olacaktır. Hem sizi yaralayabilecek hem de jakuzinizden arındırmak için sizi oldukça uğraştıracak bu üzücü tecrübeyi yaşamamak için, jakuzi etrafında kullanacağınız bardakları cam görünümündeki sert plastik bardaklarla değiştirebilirsiniz


4.       Jakuzi Müzik Listesi!

 Jakuzi keyfinizi doyasıya çıkarmak için önceden hazırladığınız favori müzik listelerinizi açmayı unutmayın! En sevdiğiniz müzikler jakuzinizde size eşlik etsin. Keyfinizi taçlandırmak için özgün bir ışıklandırma yaratabilir, mum ve tütsülerle ruhunuzu besleyebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.