Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzinizin Bakımını İhmal Etmeyin

07-07-2022 16:15
Jakuzinizin Bakımını İhmal Etmeyin

Jakuzinizin Bakımını İhmal Etmeyin


 Günün yorgunluğu ve stresini alarak rahatlamamıza yardımcı olanjakuzi ürünlerinin temizliği oldukça dikkat edilmesi gereken bir husustur. Tüm vücudumuzun su ile temas ettiği bu ürünlerin doğru bir şekilde temizlenmesi hem insan sağlığı hem de jakuzinin kullanım ömrü açısından oldukça önemlidir. Jakuzi modelleri; farklı teknolojilerle donatılan, çeşitli boyutlarda tasarlanabilen ürünlerdir.  Jakuzilerin günlük hayatımıza girmesi çok eski bir tarihe uzanmadığından jakuzi bakımı ve temizliği kullanıcıların çok bilgi sahibi olmadığı bir konudur.


Jakuzi Temizliğinde Sık Yapılan Hatalar


  •           Kimyasal ürünlerin kullanımı:

 

Jakuziler dökme akrilik malzemesiyle üretilir. Bu malzeme, kimyasal temizlik ürünleri ile temizlenmeye uygun olmadığı için kimyasal temizlik ürünleri malzeme yapısında bazı aşınmalara ve hasarlara neden olmaktadır.


  •           Yüzeysel Temizlik

 

Jakuzi ürünlerinin temizliğinde en sık karşılaştığımız hatalardan biri yüzeysel kalan temizliktir. Jakuzinin çalışma mantığını ele alacak olursak, sürekli bir su devir daimi olduğunu görürüz. Jakuzi içerisinde yer alan jet isimli boşluklardan suyun giriş çıkışı sağlanır ve böylece masaj etkisi yaratan su hareketliliği sağlanır. Bu sebeple jakuzilerin temizliği için tüm sistemi kapsayacak bir temizleme yöntemi gerekmektedir. Yalnızca jakuzinin dış yüzeyinin temizlenmesi, zamanla jakuzinin iç kısmındaki su giriş çıkış alanlarında mikrop ve bakteri oluşumuna elverişli olur.


  •           Durulama aşamasının es geçilmesi


Temizlik işlemi tamamlandıktan sonra en önemli aşama jakuzinin durulanması, içerisinde kalan tüm temizlik ürünü kalıntılarından arındırılmasıdır. Bu aşamanın atlanmaması çok önemlidir. Aksi halde bir sonrakijakuzi keyfinizde insan vücudu için uygun olmayan bazı temizlik maddelerine maruz kalabilirsiniz.


Jakuzi Temizliği Yaparken Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar


  •           Sıcak su, vücudumuzdaki ölü derilerin ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Bu arınma hali vücudumuzun ihtiyacı olan bir arınmadır. Ancak jakuzi kullanımından vücut sağlımız için daimi olarak verim almamız ve jakuzilerimizin kullanım ömrünü uzatmak için her kullanımdan sonra jakuzi ürünlerinin uygun malzemelerle temizlenmesi ve ardından durulanması gerekir.
  •           Standart jakuzi temizliğinin yanı sıra haftalık, aylık ve yıllık periyotlarla jakuzinize bakım yapmalı, doğru bir temizlik yöntemi izlediğinizden emin olmalısınız.
  •           Jakuzilerinizi temizlemek için, jakuzi temizleme ürünlerini kullanmanız gerekmektedir. Bu temizlik ürünleri jakuzilerin malzemelerine zarar vermeyecek bileşenlerden üretilmektedir.

 

Jakuzi modelleri, size iyi bakmak için tasarlandı, siz de onlara iyi bakmayı ihmal etmeyin!


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.