Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzili Oteller Neden Tercih Edilir

20-01-2019 15:07
Jakuzili Oteller Neden Tercih Edilir

 

Jakuzili Oteller Neden Tercih Edilir


Oldukça faydalı bir banyo ürünü olan jakuzi, genellikle rahatlamak için kullanılmaktadır. Genellikle küvetle karıştırılan jakuzilerin çalışma prensibi ve sistemi banyo küvetlerinden çokça farklıdır. Görünüş açısından banyo küvetini andırsa da masaj yapma ve rahatlatıcı etkileriyle standart küvetlerden daha çok tercih edilmektedir. Suyu burgaç gibi çevirerek yaptığı özel hareketlerle gün boyu gerilen kasları yumuşatan jakuzi, bedenin dinlenmesini sağlamaktadır. Beyazlar ve krem renkleriyle döşenmiş konforlu otel odalarında kullanılan jakuzilerle tüm yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Bu nedenle de jakuzili oteller diğer otellere kıyasla daha çok tercih edilmektedir.

 

Otellerde Kullanılan Jakuzi Modelleri


Sadece yoğun iş temposunun yarattığı yorgunluğu atmak isteyenlerin değil aynı zamanda balayı çiftlerinin de jakuzili odalar tercihidir. Bu nedenle otel seçiminde kişiler jakuzi detayına çok önem vermektedir. Ancak evlerde olduğu gibi otellerde de jakuzi modelleri, kendi içerisinde çeşitlere ayrılmaktadır. Elektronik sistemi, rengi ve şekli bakımından birbirinden ayrılan jakuzi modelleri, her bütçeden bireylerin beklentilerini karşılamaktadır. Evlerde kullanılan jakuzi modellerinden farklı olarak otellerde kullanılan jakuzi modelleri oldukça büyük ve kapsamlıdır. Bunun nedeni ise otel müşterilerinin her birinin beklentilerinin birbirinden farklı olmasıdır. Beklentilerin doğru bir şekilde karşılanması amacıyla otel jakuzilerinde çok fazla özellik bulunmaktadır. Çeşitli masaj teknikleri ve spa ile zenginleştirilen otel jakuzileri, odanın da havasını değiştirmektedir. Her isteğe ve arzuya cevap vermesi hedeflenen otellerde kullanılan jakuzi modellerinin oldukça lüks olması da dikkat çeken bir diğer özelliğidir.

 

Özellikle balayı çiftlerinin hayal ettiği çift kişilik pencere kenarına konumlandırılmış jakuzili otellerin yıllarca unutulmadığı gözlemlenmektedir. Bir yandan denizi izleyip bir yandan jakuzinin içerisinde içeceği yudumlayan bir çok çift balayı için gittikleri jakuzili otelleri çevrelerine önermektedir. Bu nedenle odanın konsepti doğrultusunda doğru bir alana yerleştirilen jakuzi modelleri, kişilerin otelden çok memnun ayrılmasına büyük katkı sağlayacaktır. Bazı kişiler tatili sadece odasında dinlenerek geçirmektedir. Jakuzili odalar ise bu anlamda en revaçta olan oda tipleri arasındadır.


Otellerde Kullanılan Jakuziler Konseptle Uyum İçerisinde Olmalıdır


Odanın genel konsepti ve kullanılan renklerine doğru orantılı bir şekilde jakuzi seçimi yapılmalıdır. Aksi takdirde kullanılan jakuzi modelleri odanın tamamen şık görünümünü gölgeleyebilir. Bu nedenle jakuzinin konumlandırılması ve rengi çok önem taşımaktadır. Ahşap görünümlü jakuziler de otellerde yerini almış durumdadır. Bulundukları ortama çok şık bir hava katan ahşap görünümlü jakuziler, güzel dekore edildiğinde nostaljik bir görüntü yansıtmaktadır. Ayrıca otel tipi jakuziler olarak bilinen çift kişilik jakuzi modellerine sahip odalar oldukça sık tercih edilmektedir. Bunun nedeni ise çift kişilik jakuzilere tek kişinin de girebileceğidir. Tek kişilik jakuziye iki kişinin girmesi maalesef mümkün değildir. Bir diğer önemli nokta ise jakuzi büyüdükçe büyüyen odadır. Müşteriler otel odalarının ferah ve geniş olmasını arzu ederler. Bu nedenle çift kişilik jakuzinin olduğu odalar tam da bu müşteriler içindir.

 

Jakuzinin Faydaları


Hem evde hem de otellerde tercih edilen jakuzinin bilinen çok sayıda faydası vardır. Bunların başında ise kan dolaşımı gelmektedir. Vücuttaki fazla toksinlerin atılmasına yardımcı olan kan dolaşımını hızlanmasını sağlayan jakuzi, metabolizmanın da dengeye girmesini sağlamaktadır. Uykusuzluk ve dolaşım bozukluklarının düzene girmesini sağlayan jakuzi, kişilerin stresten ve yorgunluktan kurtulmasını sağlamaktadır. Selülitleri gidererek vücudun sıkılaşmasını sağlayan jakuzi modellerini gerek otellerde gerekse evinizde mutlaka kullanmanız önerilmektedir. Siz de jakuzi fiyatları hakkında araştırma yapıyorsanız, ürünlerimize bir göz atabilirsiniz. Kaliteli, modern ve uygun jakuzi fiyatlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.