Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuziler Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey

15-05-2021 15:28
Jakuziler Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey

 

Jakuzi Nedir? Jakuziler Hakkında Bilinmesi Gereken Her Şey!


Jakuzi modelleri için temel olarak banyo küvetleri ile aynı işlevi gördüklerini söylemek pek de yanlış olmaz. Fakat daha geniş kapsamlılığı ve sağlık açısından yarar sağlayan kullanım özellikleri de sunması nedeni ile, sıradan banyo küvetlerinden oldukça farklı ve donanımlıdırlar.

 

Jakuzilere, özellikleri itibariyle masaj yapabilen küvetler de denebilir. Ayrıca jakuziler genellikle işletmelerde ya da otellerin banyolarında bulunsa da birçok kişinin sahip olmak istediği bir banyo ürünü olduğu da su götürmez bir gerçektir.


Jakuziler Neden Sık Tercih Edilir?


Jakuzi estetik görüntüsü ve sunduğu konforlu banyo deneyimleri nedeni ile pek çok kişinin gönlünde taht kurmuştur. Çünkü jakuziler günün stresini, yorgunluğunu, iş yaşamının insan vücuduna yansıyan olumsuz etkilerini en aza indirerek kişilere hidroterapi etkisi sunar.

 

Bu nedenle insanlar ev ortamlarında da jakuzi kullanımının mümkün olup olmadığına ek olarak nasıl kullanılacağını da merak etmektedir. Peki jakuziler nasıl özelliklere sahiptir? Jakuziler ev ortamlarında da kullanılabilir mi?


İşte sizin için jakuzilerin özelliklerinin bir listesi:


  •           Jakuzilerin içlerine bakıldıkları zaman suyun püskürtülebileceği belirli bazı noktalar göze çarpar. Bu noktalara jet adı verilir ve bu jet noktaları özel olarak konumlanır.
  •           Jetlerden jakuzi motorunun sayesinde basınçlı hava ve su karışımı püskürtülür.
  •           Jakuzinin güçlü motorlarının suyu yumuşak darbeler ile hareketlendirmesi vücudu rahatlatarak masaj ve hidroterapi etkisi yapar.
  •           Bu yöntem vücudun çeşitli bölgelerine sıcak suyun basıncının etkisinin artması ve azalmasıyla uygulanır. Kişiyi rahatlatır ve dinç hissettirir.
  •           Jakuzilerin yan bölümlerinde, sırt kısımlarında ve taban bölgesinde jet delikleri bulunmaktadır. Fakat jet deliklerinin konumlanmasının jakuzilerin modellerine göre farklılıklar gösterebileceği de unutulmamalıdır.
  •           Termostat bulunan jakuzilerde ise sıcaklık ayarı belirlenebilir ve su istenilen sıcaklıkta tutulabilir.
  •           Jakuzilerde suyu hareketlendiren jet noktalarının üzerinde bir de hava delikleri bulunmaktadır. Bu hava delikleri ise basıncın etkisini azaltır ve jakuzideki kişiyi daha da gevşetir.
  •           Ayrıca jet noktalarında bulunan hava delikleri sayesinde suyun köpürmesi de sağlanır.

 

Dahası jakuziler, bugün pek çok kişi tarafından sıklıkla kullanılır bir duruma gelmiştir. Gün geçtikçe artan kullanıcı sayısı ise jakuzilerin olumlu etkilerinin ve müşterilerin memnuniyetin de bir diğer sonucudur.

 

Tercih Edebileceğim Dış Mekân Jakuzileri Nelerdir?


Jakuzi fiyatları ve modelleri sıklıkla merak edilmektedir ve fiyatların çok yüksek olduğu zannedilmektedir. Aslında bu alacağınız modele göre değişiklik göstermektedir. Örneğin çift kişilik jakuzi ile bahçe jakuzileri aynı fiyatta olmamaktadır.

 

Bahçe jakuzilerinin yanında teras jakuzilerini de tercih edebilirsiniz. Bu modeller 6 kişilik bile olabilmektedir. Detaylı bilgiye mi ihtiyacınız var? Yapıesbanyo olarak 28 yıldır bu alanda hizmet veriyoruz. Hemen size destek olabiliriz!

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.