Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzide Nasıl Zaman Geçirilir

26-05-2021 19:00
Jakuzide Nasıl Zaman Geçirilir

 

Jakuzide Nasıl Zaman Geçirilir?


Sıcak suyu vakumlamak için özel bir motor kullanan jakuzimodelleri, bir basınç jeti ile vakumladığı suyu içerisine tekrar aktarır. Ayrıca uç kısımlarında ayar fonksiyonu bulunduğu için vücudun istenilen bölgesine basınçlı su verilebilir.

 

Dahası, jakuzinin tabanında bulunan jetler isteğe göre ikinci butona basılarak çalıştırılabilir. İnsanların sağlık sorunları ya da gündelik streslerinden kurtulup rahatlamalarını amaçlayan jakuzi kaliteli bir uykuya da zemin hazırlar.


Jakuzilerin temel çalışma prensipleri ve sistemleri küvetlerden farklıdır. Çünkü jakuzinin çalışması için küvete sıcak suyun doldurulması gerekir.

 

Vücudun Rahatlamasını Sağlamak: Jakuzi

 

Jakuzi vücuttaki kas ve eklem ağrılarını hafifleten oldukça etkili bir hidroterapi yöntemidir. Sinir uçlarına dokunarak kasların gevşemesini sağlayarak kasları uyarır. Böylece kas ağrılarına ek olarak tutulması yaşanmasının da önüne geçer.

 

Jakuzide Neler Yapılır?


 

  •           Sabunu ne kadar çok dökerseniz o kadar çok köpük elde edersiniz.
  •           Jakuzinin içinde bir yandan gevşeyerek kitap okuyabilirsiniz.
  •           Jakuzideki masaj kanalını hareket ettirdiğinizde su akışı ve köpük oluşturabilir.
  •           Jakuzi, vücudu gevşetme yöntemi olarak bilinen bir hidroterapi aracıdır. Bu nedenle sadece arkanıza yaslanıp rahatlamanızın da tadını çıkarabilirsiniz.

 

 

Jakuzinin vücudu rahatlatan ve dinlendiren etkisi ile oldukça keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Ayrıca birbirinden farklı jakuzi fiyatları sayesinde isteğinize ve bütçenize uygun olan jakuziye sahip olabilirsiniz.


Jakuzi Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Durumlar


Jakuzi ile gevşerken hidroterapi etkisi, kan dolaşımının hızlanmasıyla vücudun gevşemesini sağlar. Jakuzide ayrıca jet sistemi olarak da bilinen motor sistemi bulunmaktadır. Jakuziye belirli bir miktarda su eklendikten sonra sistem, motorun su seviyesini aşan su aracılığıyla çalışacaktır.

 

Bu nedenle basınçlı su hava ile karışım haline girer ve masaj etkisi sağlayarak küvetin iç kısmını köpükle doldurur. Ayrıca jakuzi alacağınız zaman banyonuza en uygun boyutta olanını bulmanız ve banyonuza uyduğundan emin olmanız gerekir.

 

Fiyat açısından jakuzi fiyatları modellere, teknolojik donanıma, jakuzinin hammaddesine ve renklerine göre oldukça çeşitlilik gösterir. Kısacası jakuzinin içerisinde barındırdığı ek fonksiyonlar, boyutu, kaç kişilik olduğu, kullanılan malzemenin kalitesi gibi noktalarda fiyatların çeşitlilik göstermesinde oldukça önemli bir rol oynar.


Farklı jakuzi modellerini aşağıda görebilirsiniz;


1.       Çift kişilik jakuzi: Tam olarak iki yetişkin insanın kullanabileceği gibi tasarlanmaktadır. Özellikle yatak odalarında ve banyolarda sıklıkla tercih edilir.

2.       Bahçe jakuzileri: Bahçelerin boyutlarına göre özel üretilebilen bu modeller, dilediğiniz gibi tasarlanabilmektedir.

3.       Teras Jakuzileri: Sıklıkla terasa sahip olan müşteriler tarafından tercih edilir. Özellikle lüks villaların teraslarında bu modelleri görmek mümkündür.


Dış mekan jakuzileri ve diğer jakuzi modelleri için hemen Yapıesbanyo ile iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz!

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.