Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzide En Çok Çeşit En Uygun Fiyat Garantisi

10-04-2019 15:45

 

Jakuzide En Çok Çeşit En Uygun Fiyat Garantisi


Jakuzide en çok çeşit en uygun fiyat garantisi sunan yapiesbanyo.com müşterilerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini en uygun ürünlerle en uygun fiyatlarla sunmayı amaç edinmiştir. Günümüzde herkes tarafından bilinen sağlık ve temizliğin öneminin bilincinde olan firmamızda bu doğrultuda üretim yapılmaktadır. Özellikle temizliği sembolü olan banyolarınızın en önemli ihtiyacı olan jakuzi konusunda profesyonel şekilde hizmet verdiğimiz firmamızda ürünlerimizin hammaddelerine oldukça dikkat etmekteyiz. Yapıes Banyo’da yenilikçi ve kaliteli ürünlerimizle banyolarda devrim yaratmaktayız. Jakuzi üretimi, jakuzi modelleri, jakuzi kurulumu ve jakuzi servisi konusunda çıtayı yükselttiğimiz firmamızda, uluslararası standartlara uygun olarak jakuzi üretimi yapmaktayız. Üretim faaliyetlerini insana ve doğaya duyarlı olarak sürdürdüğümüz yapiesbanyo.com’da %100 müşteri memnuniyetini ilke olarak benimsemekteyiz. Doğru ürün, kaliteli malzeme ve sorunsuz uygulama prensibini uygulayarak müşterilerimizin güvenini ve memnuniyetini kazanmaktayız.


Ürettiğimiz Jakuzilerin Akrilik Kalitesinden Ödün Vermemekteyiz!


Jakuzi araştırması yaparken sistem özelliklerinin yanı sıra küvetin hammaddesinin ne olduğunu araştırmanızda oldukça önemlidir. Kaliteli bir jakuzi sahibi olmak istiyorsanız, hammaddesinin akrilik olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Ancak akrilik içerisine konulan ABS yani plastik madde jakuzinizin kalitesini düşürecektir. Farklı fiyatlarla, farklı sitelerde satışa sunulan jakuzi modellerinde kullanılan akriliklerin içerisine ABS koyulup koyulmadığını öğrenmeniz gerekmektedir. Çünkü jakuzi üretilirken akrilik içerisine konulan ABS, jakuzinin zamanla renk değiştirip sararmasına ve kısa ömürlü olmasına neden olmaktadır. Ayrıca jakuzinizin esneme yapmasına da neden olan ABS, jakuziniz de kılcal çatlakların oluşmasına sebebiyet vermektedir. Çok kısa süre içerisinde çökme ve kırılma gibi sorunlarla karşılaşabileceğiniz ABS katkılı akrilik ürünlerinden uzak durmanızı öneririz.


Firmamızda ürettiğimiz tüm jakuzi modellerini katkısız saf dökme akrilik levhalardan uygulanan hammaddeler ile yapmaktayız. Dökme akrilik hammaddesi saf akrilik olduğundan ürettiğimiz jakuzi modellerinde herhangi bir renk değişimi yaşamayacaksınız. Firmamızdan satın aldığınız ek ya da çift kişilik jakuzi modellerinin beyazlığını ve parlaklığını ömür boyu kaybetmeyeceksiniz. Kullandığınız süre boyunca kılcal çatlaklarla karşılaşmayacağınız jakuzi modelinizde, sararma ve renk değişiminin de olmadığını göreceksiniz. Ayrıca gözeneksiz oluşu nedeniyle içerisine leke işlemeyen jakuzinizin üzerinde benekler oluşmayacağı gibi herhangi bir kokuya da sebebiyet vermeyecektir. En önemlisi ise jakuzinizin içerisinde ABS bulunmaması nedeniyle zehirli gaz, bakteri, asbest ve kanserojen maddelerle temas etmeyeceksiniz.

 

Kaliteli Jakuzinin Doğru Adresi yapiesbanyo.com


İstediğiniz ölçülerde istediğiniz modele göre yaptırabileceğiniz jakuzi modellerine yapiesbanyo.com’un web adresinden ulaşabilirsiniz. Birbirinden şık tasarımlarıyla ön plana çıkan jakuzi modellerimizin arasından dilediğiniz modeli seçerek hemen sipariş oluşturabilirsiniz. Web sitemizden online olarak jakuzi siparişi verebileceğiniz gibi iletişim adreslerimizden bizlere ulaşarak da yapabilirsiniz. Modeline göre jakuzi fiyatları değişmektedir. Ancak fiyatları etkileyen bazı maddeler bulunmaktadır. Bu maddelerden birincisi jakuzinizin kaç kişilik olacağıdır. Çift ya da tek kişilik mi olacağına karar verdiğiniz jakuzinizin sonrasında ölçüsünü belirleyebilirsiniz. Jakuzinizin ölçüsüne ise banyonuzda ya da yatak odanızda konumlandıracağınız alana göre karar vermelisiniz. Tam olarak ölçüsüne de karar verdiğiniz jakuzinizin son olarak ise masaj jetlerinin sayısına karar vermeniz gerekmektedir. Masaj jetleri banyonuzdan alacağınız hazzı nasıl yaşamak istediğinize bağlı bir değişkendir.

 

Tüm bunlara karar vermenizin ardından beğendiğiniz jakuziye en uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Yüzlerce çeşit sunan yapiesbanyo.com’da banyonuza en uygun jakuzi modeline sahip olabilirsiniz. Siz de banyonuzda jakuzi konforunu yaşamak istiyorsanız, hemen sipariş oluşturabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.