Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi ve Jakuzi Modelleri

06-06-2018 18:37

Jakuzi


Günlük hayatımız içerisinde gerek iş stresi gerekse günün yorgunluğu nedeniyle rahatlamak için pek çok yöntem deneriz. Rahatlama ve dinlenmek için uyumayı ya da ılık bir duş almayı tercih edebilirsiniz. Ancak kendinizi iyi hissetmeniz için hem sağlıklı hem de konforlu bir başka yöntem daha bulunuyor. Özellikle son yıllarda popülerliği giderek artan jakuziler ile siz de yorucu bir günün sonunda kısa süre içerisinde çok daha dinç hissedebilirsiniz. Peki, Jakuzi nedirNasıl çalışır?


Jakuzi Modelleri içerisinde özel olarak üretilmiş motorlar yer almaktadır. Bu motorlar yardımı ile sıcak su vakumlanır ve jet adı verilen deliklerden basınçlı bir şekilde küvet içerisine aktarılır. Jakuzilerde yer alan ve jet deliği adı verilen bu deliklerin yerleşimi gelişigüzel değildir. Bu deliklerin konumlandırıldıkları yerler, tamamen insan anatomisi düşünülerek belirlenmiştir. İnsan anatomisine uygun olarak konumlandırılan bu deliklerin uçlarında yer alan ayarlama özelliği ise basınçlı suyun vücutta istenilen bölgeye ulaştırılmasını sağlar. Ayrıca bu jetler, genellikle istenildiği zaman kullanılabilmeleri için bir buton yardımı ile çalıştırılırlar.



Jakuzi Modelleri Nelerdir?


Son yıllarda büyük rağbet gören jakuzi modelleri, artık sadece otellerde ya da spa salonlarında değil, evlerde de kullanılır oldu. Hatta daha önce evlerin sadece banyolarında kullanılan jakuziler, artık yatak odalarında dahi kullanılabiliyor. Peki, bu kadar rağbet gören bu banyo ürünlerinin modelleri nelerdir?


Günümüzde birçok jakuzi modeli imal ediliyor. Bu modeller arasında; düz jakuzi, oval jakuzi ve çift kişilik jakuzi modelleri yer almaktadır. Bunun yanında lüx jakuzi modelleri de mevcuttur. Özellikle oteller, spa ve spor salonları büyük ölçülerdeki jakuzileri tercih etmektedirler. Ayrıca büyük banyolar ve yatak odaları içinde çift kişilik, daha büyük modeller tercih edilebilir. Büyük ebatlarda ve konforlu jakuziler sayesinde rahatlayabilir, keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.


Jakuzi modelleri, kişilerin rahatlaması ve keyifli vakit geçirmesi için imal edilen banyo ürünleri olsalar da tek işlevleri bu değildir. Bu ürünler aynı zamanda bulundukları banyo ya da yatak odasının dekorasyonu için de oldukça önemlidir. Çünkü jakuziler, bulundukları ortama lüks, ferah ve şık bir görünüm kazandırırlar.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.