Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi ve Hidroterapi Etkisi

30-07-2018 11:56


Günümüzde stres ve yorgunluk, pek çok psikolojik ve fizyolojik hastalığa davetiye çıkarmaktadır. Özellikle çalışan kişilerin stres dolu bir iş günü sonunda dinlenmeye ve huzur bulmaya ihtiyaçları bulunmaktadır. Aslına bakılırsa bunun için tercih edilebilecek pek çok yöntem bulunmaktadır. Bazı kişiler, yorucu geçen bir gün sonunda uyuyarak dinlenmeyi tercih ederken bazıları ise spor gibi aktivitelere katılır. Bu tamamen kişilerin tercihlerine bağlıdır. Ancak hiçbiri jakuzilerin hidroterapi etkisi kadar rahatlatıcı olamaz.


Hidroterapi, su yardımı ile vücuttaki ağrıları gidermek için yapılan fizik tedavi çeşididir. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan bu tedavi yöntemi, kan dolaşımını hızlandırır. Bu sayede kişilerin yaşadığı yorgunluk ve stres etkisini de ortadan kaldırır. Yine çeşitli cilt hastalıkları, saç dökülmesi, kas sistemi ve iç organ rahatsızlığı ile problemleri olan kişilerin yaşadıkları hastalık belirtilerini hafifleten ya da tamamıyla ortadan kaldıran bir yöntemdir. Kişiler, hidroterapinin bu etkilerini görebilmek adına genellikle kaplıcalara giderler. Ancak artık jakuzi modelleri, hidroterapinin kişilerin evlerine kadar girmesini sağlamıştır.


Jakuzi ve Hidroterapinin Sağlık Açısından Faydaları Nelerdir?


Jakuzi, içerisinde yer alan pompalar ile küvetten aldığı havayı tekrar küvete basınçlı, oksijenli hava ile birlikte pompalar ve hidroterapi etkisi yaratır. Günlük yaşamın koşturmacasını ve stresini ortadan kaldıran jakuziler, hidroterapi etkileri ile aynı zamanda bir tedavi aracı olarak görülebilirler. Özellikle yorgunluk kaynaklı olan rahatsızlıkların tedavisinde kullanılan bu banyo ürünlerinin vücut üzerinde canlandırıcı özelliği bulunmaktadır.

 

Jakuziler, günümüzde oldukça kolay ulaşılabilen araçlardır. Bu nedenle hidroterapi tedavisi için artık kaplıcalara kadar gidilmesine gerek yoktur. Bunun için sadece evinizin banyosuna, yatak odasına ya da bahçesine uygun jakuzi modelleri arasından tercihte bulunmanız yeterlidir.

 

Jakuzilerin hidroterapi etkisi, aynı zamanda kilo vermeyi de hızlandırır. Çünkü sıcak su ve basınçlı hava kan dolaşımını hızlandırır,  dokulara oksijen gitmesini sağlar. Kan dolaşımının hızlanması ise ekstra kalori yakımına yardımcı olur. Bunların yanında hidroterapi sayesinde tansiyon ve böbrek hastalıklarının belirtileri de en aza indirgenmektedir. Jakuzi, doğal bir tedavi aracıdır. Siz de jakuzi kullanarak, hidroterapinin olumlu etkilerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

 

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.