Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi ve Güvenlik

03-08-2022 19:54
Jakuzi ve Güvenlik

Jakuzi ve Güvenlik


Jakuzi; yaşam alanlarımızı süsleyen, hayatımıza ve bedenimize güzellik katarken sağlığımızı bizden çok düşünen, teknoloji ve doğadan alınan ilhamla hayatımıza giren mucizevi ürün! Kullanım yaygınlığının son birkaç yılda arttığı jakuzi ürünleri hakkında kullanıcılar hakkında çok fazla soru işareti yer alıyor. Bu sorular arasında başı çekende güvenlik ile ilgili sorular. Gelin birlikte jakuzi ve güvenlik kavramlarını detaylıca ele alalım!

Jakuzinizde sizin ve sevdiklerinizin güvenli bir deneyim yaşamasını sağlamak, ayrıca jakuzi ürününüzü de güvende tutmak için bilmeniz gerekenler:

1.Jakuziye Girmeden Önce Duş Almayı Unutmayın!

 En çok unutulan ve hatta dikkate alınmayan konulardan biri, jakuziye girmeden önce duş almayı unutmaktır. Oysaki jakuzinizin uzun ömürlü ve sağlıklı kullanımı için jakuziye girmeden önce duş almak oldukça önemlidir. Jakuzi ürünlerini kullanmadan önce duş almak; vücudunuzda yer alan krem, deodorant gibi kimyasallardan ve teninizdeki kirlerden, ölü derilerden arınmanızı sağlar. Böylece jakuzinizin daha hijyenik şartlarda kullanılmasını da mümkün kılar.

2.Jakuzinizin Sıcaklık Ayarına Dikkat!

 Jakuzi her mevsim huzur veren, vücudumuzu ve ruhumuzu dinlendiren bir banyo ürünü. Sıcak bir jakuzi keyfi tüm ağrılarımızı alarak günün yorgunluğunu azaltmamıza yardımcı oluyor. Jakuzinize girmeden önce sıcaklığın vücudunuza uygun derecede ve güvenli olduğundan emin olun! Tavsiye edilen sıcaklık 40C‘nin üzerine çıkmadığınıza emin olun.  

Not: Eğer beş yaş ve daha altı çocuklarınızla birlikte jakuzi kullanacaksanız, daha güvenli hale getirmek için jakuzinizin sıcaklığını 37C civarına düşürebilirsiniz.

3.Jakuziye Atlamaya Ya Da Dalmaya Çalışmayın!

 Jakuzinin konforu ve eğlenceli hali zaman zaman kullanıcıların kendisini bir havuzdaymış gibi hissetmesine sebep olabiliyor. Ama bu kesinlikle güvenli değil. Jakuziler, oturmak ya da uzanmak için tasarlanan sığ küvetlerdir. Hem havuz hem de jakuzi olarak kullanabileceğiniz bir ürün arıyorsanız yüzme alanı bulunan jakuzilere göz atmayı unutmayın.

4.Jakuzinizde Vakit Geçirirken Aşırı Alkol Tüketiminden Kaçının

 Alkol eşliğinde romantik ya da keyifli bir jakuzi aktivitesi düzenliyor olabilirsiniz. Ancak burada ön görülen iki tehlike bulunur. Öncelikle alkolünüzün küçük bir kaza sonucunda jakuzinize dökülmesi jakuzi ürününüz için sağlıklı olmayacaktır. İkincisi ise aşırı alkol tüketimi eşliğinde jakuzi kullanımı uzmanlar tarafından sağlık açısından tavsiye edilmemektedir. 
 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.