Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Temizliği İçin Pratik İpuçları

07-09-2022 12:56
Jakuzi Temizliği İçin Pratik İpuçları

Jakuzi Temizliği İçin Pratik İpuçları


 Jakuzi temizliği bazı kullanıcılar için kabusa dönüşebiliyor. Ancak tüm jakuzi modelleri pratik ipuçlarıyla kolayca temizlenebilir. Jakuzinizi daima kullanıma hazır bırakmak ve zorlu temizlik mücadeleleriyle uğraşmamak için düzenli olarak yapabileceğiniz bazı pratik ipuçlarını sizin için derledik!


  • Jakuzinizi her kullanımdan sonra silin. Jakuzi yakınlarında temiz bir nemli jakuzi temizleme havlusu bulundurmak işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Her kullanımdan sonra jakuzi içerisini temizleyin ve kullanıyorsanız jakuzi kapağınızı da silmeyi ihmal etmeyin.
  • Sirke, kabartma tozu ve limon suyu kullanarak jakuzinizi yıkayın. Bu sayede jakuzi içerisinde kalan yağ, sabun gibi çeşitli atıklardan arının! Bu ürünler temizlenmediği sürece jakuzi içerisinde kalır. Ve bu durum uzun süreli kullanımlarda hijyenik bir ortamın oluşmasını engelleyebilir.
  • Düzenli olarak detaylı jakuzi temizliği yapın. Böylece jakuzi modelleri içerisinde zamanla birikebilecek olan çeşitli yağ ve kir birikintilerinden kolayca kurtulabilirsiniz.
  • Jakuzi filtrelerinizi, üretici firmanın önerdiği süreye uygun olarak yenileyin, ya da değiştirin. Filtreler jakuzinizin hijyenik olması için en önemli materyallerden biridir.
  • Jakuzi modelleri içerisinde yer alan filtrelerinizi ayda bir kez temizleyin. Bu aşamada sirke kullanmak ya da jakuzi için özel olarak üretilen temizlik malzemeleri kullanmak oldukça faydalı olacaktır.
  • Özellikle dış mekanlarda kullanacağınız jakuzi modelleri için kesinlikle bir jakuzi kapağı edinmeniz gerekir. Bu sayede jakuzinizin kullanmadığınız zamanlarda temiz kalmasını sağlarsınız. Açık alanda jakuzi ürünlerini üstü açık bir şekilde bırakmak oldukça kötü bir fikirdir. İçerisine çeşitli toz ve bakteriler dolabilir, etrafın kiri düşebilir, yağmur suyuyla dolabilir çamurlaşabilir ya da bazı hayvanların ve mekanizmaların orada yer edinmesine yol açabilir.
  • Jakuziniz içerisine dışarıdan doldurduğunuz su kaynağında, örneğin bahçe hortumunda, ön filtre kullanmak suyunuzun hijyenik bir şekilde size ulaşmasına yardımcı olabilir. Takılabilir hortum filtrelerinden edinerek temiz suyu jakuziürününüze kolayca doldurabilirsiniz.
  • Jakuzi jetlerini rutin temizlikleriniz esnasında elden geçirmeyi ihmal etmeyin.

 

Jakuzi ürünlerinizde düzenli olarak yapacağınız hızlı temizlikler, rutin temizliklerinizi kolaylaştırmanıza yardımcı olacak ve zaman kazanmanızı sağlayacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.