Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Satın Almada En İyi Çözümler Yapies Banyo da

14-06-2019 19:32

 

Jakuzi Satın Almada En İyi Çözümler Yapies Banyo da


Jakuzi satın almak çok meşakkatli bir iş gibi görünmese de birçok detayı beraberinde getirmektedir. Jakuzinin banyonuz için uygun olmasından montaj ve kullanım aşamasına kadar en iyi çözümler sunan yapiesbanyo.com’dan alacağınız her hizmet kalitelidir. Jakuzi satın almada en iyi çözümler sunan yapiesbanyo.com kurulum aşaması için birçok püf nokta sunmaktadır. Sıradan bir küvet gibi kurulum aşaması kolay tamamlanmaya jakuzilerin içerisinde bulunan motor ve elektrik sistemi nedeniyle çok dikkat edilmesi gerekmektedir. Gerek kurulum gerekse kullanımı sırasında hassas davranılması gereken jakuzinin, kurulum aşamasından önce alt yapı çalışmalarının tamamlanması gerekmektedir.

 

Su Basıncındaki Dengesizliği Ayarlayın


Alt yapı çalışmalarında öncelikle su basıncında oluşan dengesizlik önlenmelidir. Bilindiği üzere jakuzi modelleri sistemlerinin temeline basınçlı su oluşturmaktadır ve basınçlı suyun dengesiz bir şekilde çalışması jakuzinin performansını olumsuz yönde etkileyecektir. Aşağı katlarda oturanlar için suyun tazyikinin artması gibi bir tehlike varken üst katlarda oturan kişilerin banyolarında su basıncı konusunda yetersizlikler görülebilmektedir. Bu gibi durumlar da Jakuzinin bozulmasına ve kullanımında sıkıntılar yaşanmasına neden olmaktadır. Hidrofor sistemlerin devre dışı kalması da su basıncında dengesizliklere sebep olmaktadır. Bu nedenle jakuzi kurulumuna geçmeden önce tazyikli düzenleyici sistemler kullanmanız en garantili yöntem olacaktır.


Jakuziye Giden Elektrik Devreleri Topraklayın


Elektrikli sistem olarak bilinen jakuzilerin kurulum aşamasında mutlaka elektrik devreleri topraklamalıdır. Elektrik devrelerinin topraklanmaması sonucunda elektrik kaçakları kaçınılmazdır. Kurulum aşamasından önce elektrik devrelerinin topraklanması, olası bir iş kazasının önüne geçeceği gibi sonrasında oluşabilecek sorunları da öngörür niteliktedir. Bunların yanı sıra topraklama işleminin jakuzi modelinin kurulumundan sonrasına bırakılması jakuzinin yeniden sökülüp takılmasına sebebiyet verecektir. Bu da ekstra bir işgücü ve maliyet gerektirmektedir.


Jakuzi Kurulumu


Jakuzinin kurulumu jakuzi modeline göre farklılık göstermektedir. Ancak kurulum aşamasında dikkat edilmesi gereken en önemli şey jakuzinin boyutuna ve özellikleri doğrultusunda kurulum sağlanmasıdır. İşlemlerin doğru yapılması kurulum aşamasının sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacaktır. Jakuzi modelinin kurulum aşamasında öncelikle tahliye edilecek su veya eklenecek su miktarının yeri belirlenmelidir. Su miktarının seviyesi kesinlikle küvet boyunu aşmamalıdır. Bir diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise bataryalara sahip olan jakuzilerin en alt kısmında bulunan bataryanın geldiği noktaya koyulmasıdır. Gerek çift kişilik jakuzi modellerinde gerekse tek kişilik modellerde dikkat edilmesi gereken kurulum aşamaları birbiriyle aynıdır. Büyük bir titizlikle kurulum aşamasını gerçekleştiren ustalarımız, alanında profesyonel olduğu için kurulumu tam anlamıyla gerçekleştirebilmektedir.


Jakuzi Fiyatları


Yapiesbanyo.com satın aldığınız tüm jakuzi modelleri için her konuda en iyi çözümleri sunmaktadır. Eviniz için en uygun jakuzi modelini seçmeniz konusunda yardımcı olan firmamız, fiyatlandırma konusunda da oldukça profesyonel davranmaktadır. Web sitemizde bulunan jakuzi fiyatları, sürekli güncellenmektedir. Güncellemelerimiz firmamızın sunduğu promosyonlar ve indirimler dahilinde gerçekleşmektedir. Siz de uygun fiyatlara jakuzi sahibi olmak istiyorsanız, beğendiğiniz ürünü sepetinize ekleyerek işleme başlayabilirsiniz. Hızlı ve güvenli bir alışveriş sunan yapiesbanyo.com da dilerseniz iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşarak da sipariş oluşturabilirsiniz. Kare, dikdörtgen, oval ya da çift kişilik jakuzi modellerimizden dilediğinizi seçerek kendinize uygun hale getirebilirsiniz. Çeşitli özellikleri bulunan jakuzi modellerimizi dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Kendi konforunuz için uygun hale getirebileceğimiz jakuzi modellerimize sayfamızdan göz atabilirsiniz. Bunların yanı sıra satın aldığınız her jakuzinin 5 yıl garantisi bulunmaktadır. Jakuzinizle ilgili herhangi bir sorunla karşılaştığınızda doğrudan bizlere ulaşabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.