Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Ölçülerini Belirlerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

03-07-2018 19:40


Yoğun bir gün sonunda spor yapmak ya da güzel bir uyku çekmek, dinlenmek için ideal yöntemlerdir. Ancak ılık bir duş almak gibisi yoktur. Bu duş keyfini bir de jakuzinin konforunu eklerseniz, tüm stresinizden arınır ve çok daha dinç hissederseniz.


Son yıllarda evlerin banyolarında da görmeye başladığımız jakuzi modelleri, hemen hemen her banyonun şekline ve dekorasyonuna uygun şekilde tasarlanıp imal edilebiliyor. Kişiler de bu ürünler arasından kendilerine en uygun olanını tercih etme imkânı buluyorlar. Ancak banyonuz ya da yatak odanız için jakuzi satın almak isterseniz bunu gelişigüzel yapmanız, montaj aşamasında sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Özellikle de banyonuz dar ya da küçük ise uyumsuz bir model seçimi sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Peki, jakuzi ölçülerini belirlerken hangi unsurlar göz önünde bulundurulmalıdır?


Modelleri Ölçü Yelpazesini İnceleyin


Günümüzde birçok jakuzi modeli imal ediliyor. Bu modeller arasında oval jakuziler, dikdörtgen jakuziler ve çift kişilik jakuziler sayılabilir. Ancak jakuzi modelleri banyolar için tercih edileceklerinde kesinlikle hangi ölçülerde üretilebildiklerine dikkat edilmelidir. Örneğin; dikdörtgen jakuzi modellerinin ölçüleri genellikle 190x90 cm, 190x80 cm, 180x100 cm’dir. Bunun yanında oval modellerin ise 110x110 ve 140x140 cm gibi ölçüleri vardır. Bu nedenle öncelikle tercih edeceğiniz modelin istediğiniz ölücülerde üretilip üretilemeyeceğini araştırmalısınız. Yani modellerin ölçü yelpazeleri hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

 

Banyonuzun Büyüklüğünü Göz Önünde Bulundurun


Jakuzi satın almaya karar verdiyseniz, öncelikli olarak banyo ya da yatak odanızın büyüklüğünü göz önünde bulundurmalısınız. Çünkü küçük bir banyoda dilediğiniz ebatlarda bir dikdörtgen jakuzi kullanamazsınız. Yine dar ve küçük bir banyoya sahipseniz daha küçük ölçülerde bir jakuzi modeli tercih etmelisiniz. Bunun için en ideali oval olan modellerdir. Oval jakuziler, banyolarda çok fazla yer kaplamadıkları gibi bulundukları ortama ferah bir görünüm katarlar.


Aslına bakılırsa jakuzi ölçüleri konusunda bunların dışında sizi kısıtlayacak başka bir etken yok denilebilir. Eğer banyonuzun mimarisine ve tercih edeceğiniz jakuzinin ölçü yelpazesine dikkat edecek olursanız, banyonuz için ideal ölçülerde bir jakuzi satın alabilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.