Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Modellerinde Yaz Fırsatları yapiesbanyo da

23-05-2019 14:28

 

Jakuzi Modellerinde Yaz Fırsatları yapiesbanyo.com Da


Bilindiği üzere jakuzisadece bir lüksten ibaret değildir. Bu nedenle günümüzde hemen her evde jakuzi kullanımı yaygınlaşmış ve yaygınlaşmaya devam etmektedir. Birçok sağlık sorununu çözüme kavuşturan jakuzi modelleri günlük yaşamın da kaliteli bir şekilde ilerlemesine olanak sağlamaktadır. Bu nedenle jakuzi piyasasında artış ve rekabet gözlemlenmektedir. Bu rekabet içerisinde eviniz için en uygun jakuzi modelini bulmak oldukça zor bir durumdur. Zorluğu yaşamamanız için birçok fırsat sunan yapiesbanyo.com tıpkı her sezonda olduğu gibi yaz aylarında da birbirinden güzel jakuzi modellerinde yaz fırsatları sunmaktadır. Birçok indirim ve yeni modelle karşınıza çıkan yapiesbanyo.com da hayalinizdeki tüm modellere kolayca ulaşabilirsiniz. Uygun fiyat garantisi ile birbirinden şık jakuzi modeller sunan firmamızda tüm geometrik şekillere sahip jakuzi modellerini bulabilirsiniz.


Tamamen müşteri odaklı hizmet sunduğunuz firmamızda, binlerce çeşit jakuzi tasarımını farklı fırsatlarla satışa sunmaktayız. Aradığınız jakuzi tasarımı ne olursa olsun firmamız da bulunan ustalarımız istediğiniz modelin en iyisini çizerek istediğiniz sonuca ulaşmanızı sağlamaktadır. Firmamızda sunulan yaz fırsatlarından haberdar olmak için sık sık web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bununla birlikte aradığınız tüm jakuzi modelleri için iletişim adresimizden bizlere ulaşarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


Yazın Tadını Jakuzi Köpüğü (Bath Bomb) İle Çıkarın!


Jakuzi keyfinizi 2 katına çıkaran jakuzi köpüğünün son dönemlerde popülaritesi yükselmiştir. Jakuzinin içerisindeki suya hoş bir koku veren jakuzi köpüğü, aromaterapik yağ içeriği ile rahatlamanızı ve kaslarınızın gevşemesini sağlayan bir bakım ürünüdür. Özellikle çift kişilik jakuzi modellerinde tercih edilen jakuzi köpüğü, banyo keyfinizi daha keyifli ve eğlenceli hale getirecektir. Birçok yerden satın alabileceğiniz jakuzi köpüğünü evde kendinizde kolay bir şekilde üretebilirsiniz. Jakuzi köpüğü yaparken piyasada satılan bath bomb kalıplarından satın alabileceğiniz gibi oyuncak topların plastik ambalajlarını da kullanabilirsiniz. Kısacası iki yarım küre şeklindeki herhangi bir şey size yardımcı olacaktır.

 

Jakuzi Köpüğü İçin Gereken Malzemeler


·         2 su bardağı İngiliz tuzu (banyo tuzu da kullanabilirsiniz)

·         2 yemek kaşığı su

·         5 damla nane esansı (Tercihinize göre Hindistan cevizi yağı, sandal ağacı yağı, lavanta yağı, papatya yağı ve fındık yağı gibi farklı esansları kullanabilirsiniz)

·         2 damla mavi renkte gıda boyası (Dilerseniz boyasız ya da farklı renkte gıda boyası katabilirsiniz.)

·         Jakuzi köpüğü kalıbı


Jakuzi Köpüğünün Yapılışı: Jakuzi köpüğü yapımı en kolay ürünlerden birisidir. Bunun için ilk yapmanız gereken teniz bir kabın içerisine tüm malzemeleri koyup karıştırmak olacaktır. Güzelce karıştırılan karışımı satın aldığınız bath bomb kalıplarına dökmeniz gerekmektedir. Yaklaşık 30 saniye kadar sonra kalıpları birleştirerek küre haline getirmeniz gerekir. Bir süre dinlenmeye bıraktığınız kalıbınızı açtığınızda jakuzi köpüğünüz top şeklinde olacaktır. Dilediğiniz zaman jakuzinizi doldurarak jakuzi köpüğünüzü su ile buluşturabilirsiniz. Keyifli bir banyonun mimarı jakuzi köpüğüyle banyodan hiç ayrılmak istemeyeceksiniz.

 

Jakuzi Fiyatları


Jakuzide yaşayacağınız mutluluk paha biçilemezdir. Zindelik veren jakuzi sayesinde vücuttaki kan dolaşımının hızlanması nedeniyle çok sayıda sağlık sorunu ortadan kalkmaktadır. Bu da aslında jakuzi fiyatları konusunda ipucu niteliğindedir. Şöyle ki, sağlık kesinlikle para ile satın alınabilecek bir şey değildir. Ancak para ile temin edilen bir jakuzi, birçok kişinin sağlığını korumaya ve birçok kişininse sağlığını geri kazanmasına yardımcı olmaktadır. Bu neden jakuzi paha biçilemez bir üründür. Ancak kendi arasında çeşitli fiyatlandırmalara sahip olan jakuziler, tek ve çift kişilik jakuzi modelleri olarak gruplara ayrılmaktadır. Kişi sayısıyla aynı oranda jakuzi fiyatları da değişkenlik göstermektedir.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.