Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Masaj Yapar Mı

22-06-2023 21:23
Jakuzi Masaj Yapar Mı

Jakuzi Masaj Yapar Mı?


Jakuzi kullananların büyük bir kısmının en temel amacı masaj! Vücudun kolay bir şekilde keyifli olarak rahatlamasına yardımcı olan jakuzi hem masaj yapma hem de rahatlama etkisi ile bilinmektedir. İç kısma monte edilen jetler ile basınçlı su bölgesel olarak masaj görevi görmektedir. Jakuziden gelen basınçlı su vücuda spa masajı uygular. Bunun için sürekli olarak spa merkezlerine gidip de para vermenize gerek yok! Bütçenize uygun olarak ısıtmalı jakuzi başta olmak üzere pek çok jakuzi modellerine kolayca ulaşabilirsiniz.

 

JAKUZİ MASAJI NASIL OLUR?


Jakuzinin masajı su ile yapılmaktadır. Jakuziyi aktif hale getirdikten sonra jetlerden gelen basınçlı su ile jetlerin önüne oturarak keyfi çıkartabilirsiniz. Jakuzinin jetleri sayesinde su vücudunuza dokunarak masaj etkisi vermektedir. Basıncın şiddetini ve sıcak suyun miktarını kendinize göre de ayarlayabilirsiniz.

 

Jakuzilerin ne kadar su alabildiği de merak edilmektedir. Jakuziler için bu tür sorulara cevap vermek için hangi ürün hakkında konuşulduğu bilinmesi gerekir. Çünkü jakuzi modelleri çok çeşitlidir. Boyutlarına ve ebatlarına göre değişkenlik gösteren jakuziler 500 litre ile 3 bin litre arasında su aldığı bilinmektedir. Sıcak su ile çalışan jakuzileri yaşa göre büyükten küçüğe kadar herkes kullanabilir. Özellikle bebeklerin jakuzilerinin olup olmadığı çocuklu ailelerin araştırma konusudur. Bebekler için de kullanılabilecek özel bebek jakuzi ürünleri üretilmektedir. Son dönemlerde popüler olan bebek spa merkezlerine gittiğinizde bu tür jakuzileri yakından görebilirsiniz.

 

BEBEK JAKUZİLER NASIL ÇALIŞIR?


Küçük çocukların simit ve boyunluk ile ılık ve köpüren suyun içerisine bırakılarak vücutlarının rahatlaması sağlanır. Özellikle ilk 9 aya kadar meydana gelen gaz probleminin giderilmesine de yardımcı olduğu bilinmektedir. Bu şekilde hem sıcak su hem de suyun harekete bebeklerin ayak ve karın bölgesine masaj yaparak daha rahat gaz çıkarmasını sağlar. Bebek jakuzi içerisinde geçirilen keyifli dakikalardan sonra da özel uzmanlar tarafından yapılan masaj ile gaz sorunu ortadan kalkacak kadar azalır!


Bütçenize göre sizler de çocuklarınız için bebek jakuzilerden tercih edebilirsiniz. Bu şekilde çocuklarınız için ayrı banyo derdiniz de ortadan kalkmış olur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.