Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Kullanım Kılavuzu

20-07-2023 19:09
Jakuzi Kullanım Kılavuzu

Jakuzi Kullanım Kılavuzu

 

Jakuziler genellikle keyif yapmak ve vücudun dinlenmesini sağlamak amacı ile tercih edilen banyo ürünleri gruplarında yer alırlar. Su ile birlikte masaj etkisi yaratan jakuziler farklı modeller ile piyasada bulunmaktadır. Bir küvetten daha fazlası olan jakuziler ısıtmalı jakuziler ve dış mekana jakuziler olarak daha fazla tercih edildiği unutulmamalıdır. Sizler de ihtiyaçlarınıza göre tercih yapabilirsiniz. Ancak genel olarak jakuzilerin derinlemesine bir masaj keyfi sunduğunun altını çizmek istiyoruz.

 

Günümüzde artık jakuziler sadece otellerde ya da spa merkezlerinde değil, evlerde de kullanılmaktadır. Eviniz uygunsa yatak odanıza banyonuz uygunsa banyoya jakuzi modelleri arasından tercih yapabilirsiniz.

 

JAKUZİLER NASIL KULLANILIR?


Jakuzileri kullanmanın çok kolay olduğunun altını çizmek istiyoruz. İlk olarak küvetin içerisini sıcak su ile doldurun. Daha sonra jetleri ayarlayın. Su basıncı ayarladığınız şekilde istediğiniz yere gelecektir. Basınç çok olursa canınız acıyabilir. Kendinize göre ayarlama yapmanız önerilmektedir. Masaj etkisi yaratan jakuziler kan dolaşımını artıracaktır. Bu şekilde daha sağlıklı hissedeceksiniz.

 

Kullanımınız bittiği zaman suyun mutlaka tahliye edilmesini sağlamanız gerekiyor. Bu şekilde jakuzinin ömrünü uzatmış olacaksınız. Suyu boşalttıktan sonra jakuzinizi duralamayı ihmal etmemeniz gerekiyor. Bu şekilde jakuzide kirlik ve pisliklerin giderilmesini sağlayacaksınız.

 

Jakuzileri en verimli şekilde uzun yıllar boyunca kullanmak istiyorsanız, belirttiğimiz bu kullanım önerilerine uymanız tavsiye edilmektedir!


BEBEK JAKUZİLER NASIL ÇALIŞIR?


Bebek jakuziler özellikle son dönemlerde popüler olan bebek spa merkezlerinde sıkça kullanılmaktadır. Yeni doğan döneminden belirli bir yaş aralığına kadar çocuklarınız bebek jakuziler içerisinde keyifli dakikalar geçirebilir. Özellikle yeni doğan döneminde meydana gelen gaz ve kaka yapma sorunları bebekler için göz önünde bulundurulduğunda bebek jakuziler tam da işinizi görecek! Çünkü hem sıcak su hem de sıcak suyun masaj yapma etkisi ile birlikte bebekleriniz çok rahatlayacak. Ortalama 30-40 dakikalık bir keyif çocuklarınız için yeterli olacak.

 

Bebek jakuzi ürünlerini kullanan çocuklarınıza daha sonra yağ ile birlikte masaj yaptığınız zaman sorununun çözüldüğünü göreceksiniz. Özellikle belirli aylarda jakuzi keyfini rutin haline getirmeniz bebeklerinizin de keyfini yerine getirmesine yardımcı olacak.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.