Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Jakuzi Kullanım Alanları ve Çeşitleri

30-06-2022 17:59
Jakuzi Kullanım Alanları ve Çeşitleri

Jakuzi Kullanım Alanları ve Çeşitleri


 Jakuziler her geçen gün artan taleplerle daha geniş bir kullanım alanına yayılmaktadır. Banyo ürünleri olarak bilinen jakuzi modelleri, su tesisatı zorunluluğunun ortadan kalmasıyla pek çok farklı alanda kullanılmaktadır.


·        * Oteller, Termal Tesisler, Spa ve Hamam Merkezleri


Jakuzi ürünlerinin vazgeçilmez kullanım alanlarından sayılan bu işletmelerde çeşitli jakuzi ürünleri sık sık kullanılmaktadır. Bazı otellerde ortak kullanım alanlarında ya da odalarının içerisinde özel jakuziler müşterilerin kullanımına sunularak, otel ziyaretçilerine lüks bir deneyim yaşatma imkânı sağlar.


·       * Spor salonları, plates merkezleri

 

Günümüzde çeşitli spor komplekslerinin hizmet seçenekleri oldukça gelişmiştir. Bu komplekslerde üyelere ihtiyacı olan tüm hizmetlerin en lüks şekilde sunulması hedeflenir. Kullanıcı memnuniyetini arttırmak ve kullanıcıların deneyim kalitelerini arttırmak amacıyla bu spor merkezlerinde jakuzilere yer verilmektedir.


·     *Evler, balkonlar ve bahçeler


Jakuzinin kişisel yaşam alanlarına entegre olarak evlere, balkonlara ve bahçelere yerleşmesijakuzi ürünlerine olan talebin artmasını sağlamıştır. Evimiz en güvenli olduğumuz ve en rahat hissettiğimiz yerdir, bu nedenle evin çeşitli bölgelerinde kullanılan jakuziler, jakuzi deneyiminin en keyifli ve özgür halidir.

 

Jakuzi Çeşitleri


 Jakuziler kullanım alanlarına ve kapasitelerine göre farklı çeşitlerde ve boyutlarda üretilebilmektedir. Jakuzileri form itibariyle düz ve oval jakuziler olarak iki ana başlık etrafında toplamak mümkündür. Jakuzimodelleri, sahip oldukları teknolojik özellikler ve kullanım alanları dolayısıyla farklı çeşitlere ayrılmaktadır.


Düz jakuzi :


Genelde dikdörtgen ya da kare şeklinde üretilen bu jakuzi türü kullanım rahatlığı sebebiyle en sık tercih edilen ürünlerden biridir. Kaç kişilik olacağına göre farklı boyutlarda üretilebilmektedir.


Oval jakuzi:


Adını şeklinden alan bu jakuziçeşidi estetik görüntüsüyle otel ve spa merkezlerinde en çok kullanılan ürün çeşitlerinden biridir.

 

Bahçe ve Teras Jakuzi:


En çok talep edilen bujakuzi türü dış mekanlarda kullanıma uygun olması sebebiyle oldukça kullanışlıdır. Ayrıca görünüşü itibariyle de bulunduğu mekana farklı bir aura katar genelde 3 ve daha fazla kişinin kullanabileceği kapasitelerde üretilmektedir. Kiralık villalar ve özel konutlarda yoğunlukla kullanılan jakuzi çeşitlerinden biridir.


Bebek Jakuzi :


Bebekler için özel boyutlarda ve renklerde tasarlanan bu jakuzi türü, bebeklerinizin konforu için terapi ışıklandırması gibi farklı teknolojik özelliklerle donatılmıştır. Bebeğiniz de jakuzinin keyfini çıkarsın diye, biz her şeyi düşündük!

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.