Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

İç Mimara Danışarak Güzel Banyoya Kavuşabilirsiniz

03-02-2020 17:40

 

İç Mimara Danışarak Güzel Banyoya Kavuşabilirsiniz


İç mimarların hayatımızdaki rolü çok büyüktür. Eğer sizler de banyonuzu olduğundan daha farklı ve daha büyük yaptırmak istiyorsanız, iç mimarlardan yardım alabilirsiniz. Banyo, aslında evin en önemli kısımları arasında bulunmaktadır. Çoğu kişi banyoyu çok fazla önemsemez. Ancak dizaynı ve görünümü, verimlilik açısından önemlidir. Peki, bir banyo tasarımı nasıl olmalıdır?


Banyo Tasarımı Hakkında


Evimizin diğer bölümleri kadar çok fazla kullanıldığını söyleyemeyiz. Ancak evin önemli kısımlarından biri olduğunu da kabul etmemiz gerekir. Eğer ferah ve fresh bir banyo istiyorsanız, tasarımı ve aksesuar kullanımı çok önemlidir.

 

Banyoların tasarımı diğer alanlara göre biraz daha zordur. Bunun en temel sebepleri arasında, banyonun özel alanları olmasından kaynaklanmaktadır. Bunun dışında, ev oluşturulurken diğer alanların metrekaresi daha çokken, banyo ve tuvalet alanların metrekaresi küçük tutulmaktadır. Yani aslında burada banyoyu dar, küçük ve ıslak alanlar olarak ele alarak, daha verimli ve kullanışlı bir alana dönüştürmeyi amaçlamaktayız. Aslında küçük banyo alanından az eşya ile çok verimli bir alan oluşturmamız gerekmektedir. Ancak bunu nasıl yapacağız?


Işık Kısmı


İlk olarak ışıklandırmayı ele almamız gerekiyor. Işıklandırma doğru olmazsa, banyodan çok verim alamazsınız. Banyonun fonksiyonel anlamda kullanılması için iyi bir şekilde ışıklandırılmış olması gerekmektedir. Banyoda hem güvenlik hem de kullanım açısından tepe ışığı kullanabilirsiniz. Bunun dışında, banyo tezgahında da ışık tercih edebilirsiniz. Banyonun her köşesinin aydınlatılması gerekiyor.

 

Hijyen Kısmı


Banyonun mutlaka hijyenik olması gerekmektedir. Banyolar nemli ve ıslak alanlardır. Bu sebeple küflenme ve paslanma gibi durumların önüne geçilmesi gerekmektedir. Kullanılacak olan fayansların kaliteli olması gerekmektedir. Emin olun ki, jakuzi normal banyolara göre çok daha kullanışlı olmaktadır.

 

Havalandırma Kısmı


Banyonun rutubetten kurtarılması için havalandırılması gerekmektedir. Ufak bir pencereden havalandırmak, banyonun hijyeniği açısından çok önemlidir. Eğer imkânınız varsa, banyonuzun penceresini genişletebilirsiniz.

 

Jakuziler Hakkında


İhtiyacınızı karşılayacak banyolar hazırladıysanız, ayriyeten jakuzi modelleri ürünlerini de incelemelisiniz. Bir banyonun banyo gibi görünmesini sağlayan en temel ürünlerin başında jakuziler gelmektedir. Yeriniz müsaitse çift kişilik jakuzi ler banyonuzun havasını değiştirecektir. yapiesbanyo.com sitesindeki jakuzi fiyatları her bütçeye hitap edecek şekilde düzenlenmektedir.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.