Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Hayat Kaynağımız Su Cildimizi Nasıl Etkiler

24-07-2019 17:01
Hayat Kaynağımız Su Cildimizi Nasıl Etkiler

 

Hayat Kaynağımız Su Cildimizi Nasıl Etkiler


Yapılan araştırmalara göre dünya yıldızlarının yüzde 85’i güzel ciltlerinin sırrının su olduğunu söylemektedir. Sağlık açısından da birçok faydası bulunan su gerek içildiğinde gerekse doğrudan ciltle temas ettiğinde cildin geç yaşlanmasına ve sağlıklı bir yaşam sürülmesine yardımcı olur. Vücudun her noktasına olumlu etkiler bırakan su, güzelliği de ayakta tutan yapı taşlarından birisidir. Uzmanlar günde en az 5 bardak su içilmesini önerirken aynı zamanda yetişkinlerin günaşırı duşa girmesini de önermektedir. Bunun nedeni ise suyun insan vücuduna saymakla bitmeyen faydalarının oluşudur.


Su Cildin Geç Yaşlanmasını Ve Kırışıklıklarla Geç Karşılaşmasını Sağlar


Susuz ve kuru ciltler zamanla oluşan çizgileri göstermek için kusursuz bir zemin oluşturmaktadır. Bilim adamlarının yaptığım araştırmalara göre insan derisi de bir organdır. Bu organın hücrelerinin yenilenmesini sağlayan tek şey ise sudur. Şöyle ki gerektiği kadar su tüketen bir insanın organı yani derisi kırışıklıklara karşı daha güçlüdür. Suyun gücünden faydalanan birçok insanın kırışıklıklarla karşılaşması oldukça uzun zaman almaktadır. Buda cildin olması gerekenden daha geç yaşlanmasına neden olmaktadır.

 

Su Şişkinlikleri Önler


Vücutta oluşan şişliklerin fazla su içmekten kaynaklandığı düşüncesi kesinlikle yanlıştır. Aksine vücudun yeteri kadar suyu kendine saklama isteği şişkinliğin sebepleri arasında yer almaktadır. Kişi az miktarda su içtiği takdirde vücut aldığı suyu doğrudan depolamak istemektedir. Bu da şişkinliklere yani ödeme neden olur. Suyun yağ yakma başarısına güvenin ve su ile zayıflığın beraberinde geldiğini unutmayın. Günlük içmeniz gereken su miktarına tükettikten sonra günün yorgunluğunu atmak için ılık bir jakuzi içerisinde kendinizi ödüllendirmeniz hem yağ yakımını hızlandırır hem de vücudunuzun dinlenmesine yardımcı olmaktadır.


Su Cilt Gözeneklerinin Açılmasına Yardımcı Olur


Suyu doğrudan tüketmek kadar cilt ile doğru şekilde temas ettirmek de birçok fayda sağlamaktadır. Özellikle ılık su ile yüzü yıkamak ya da sıcak su buharı uygulamak gözeneklerin açılmasına sağlamaktadır. Böylece cilt daha sağlıklı bir görüntüye kavuşmaktadır. Cilt sağlığını etkileyen en önemli faktörlerden biri olan gözeneklerden kurtulurken cildinizin uğradığı değişime inanamayacaksınız. Sadece yüzünüz için değil tüm vücudunuz için faydalı olan suyu, jakuzi modelleri arasından herhangi birini tercih ederek tüm vücudunuzla da temas ettirebilirsiniz. Belirli periyotlarla uygulanan jakuzinin masaj etkisi ile gözeneklerinizin açılmasını hızlandırdığı ve cilt sağlığını önemli derecede etkilediğini gözlemleyebilirsiniz.

 

Hassas Ciltlerin Kalkanı Su İle Tanışın


Alerjik ve güneşe karşı hassas olan ciltler hemen her an kızarmalar ve izlerle karşı karşıyadır. Ancak doğru şekilde ve doğru miktarda su tüketildiğinde bu kırmızılıklardan kurtulma şansı büyük ölçüde sağlanmaktadır. Cildinizi su ile destekleyerek koruma altına alabilir ve daha dinç görünmesini sağlayabilirsiniz.


Gür Ve Sağlıklı Saçların Formülü Su


Tıpkı cilt gibi saç diplerine de doğru şekilde uygulanan su, saçın hem kirden kurtulmasına hem de derisinin ihtiyaç duyduğu neme kavuşmasını sağlamaktadır. Yeteri kadar su tüketmeniz ve saçınızı doğru yıkadığınız sürece saçlarını parlaklığını ve canlılığını yitirmeyecektir. Çift kişilik jakuzi modellerinde bulunan baş masajı özelliğiyle daha gür ve sağlıklı saçlara merhaba diyebilirsiniz.


Su Bilinen En Belirgin Etkisi


Cildin güzel görünmesine yardımcı olan su, böbreklerin doğru çalışmasına da büyük oranda katkı sağlamaktır. Hızlı ve temiz çalışan sindirim sistemi sayesinde vücut içten temizlenmesi cilde ışıltı olarak yansımaktadır. Hem vücudunuz hem de cildinizin toksinlerden kurtulmasını istiyorsanız, suyu vazgeçilmezleriniz listesine ekleyin. Hatta en kısa zamanda Yapies Banyo’dan alacağınız bir jakuzi ile kendini şımartın.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.