Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Günümüz Teknolojisinde Jakuzi

06-10-2018 18:53

 

Jakuzi ve Hidromasaj


Sıcak suda rahatlama fikri yeni değildir. Yüzyıllardır hidroterapi dünyadaki insanlar için popüler bir eğlence ve rahatlama ortamı olmuştur. Tarih boyunca eski kültürler, doğal olarak oluşan kaplıcalardan başlayıp, hidro terapinin faydaları için özel olarak inşa edilmiş banyo evlerine kadar bu uygulamadan yararlanmışlardır.

 

Rahatlama ve iyileşme için, sıcak küvetlerin hayatınızı nasıl geliştirdiğine bir göz atın:


*Hidromasaj ;


*Stres,


*Artrit,


*Uykusuzluk,


*Fibromiyalji,


*Bel ağrısı,


*Egzersiz sonrası ağrı ve bacak krampları


Huzursuz bacak sendromu gibi çok sayıda hastalığın belirtilerini hafifletmede etkili olarak kullanılır.


Jakuziler bu rahatsızlıkların giderilmesinde çok ciddi yararlar sağlıyor.


Jakuzi de sadece 10 dk. kalınarak, sıcak küvette basınçlı su yardımı ile her gün kan akışı düzenlenir. Dolaşım bozukluğu toplumun büyük çoğunluğunu etkileyen bir problemdir. Kan dolaşımının düzenlenmesi vücudun doğru dürüst çalışmasını sağlar. Ayrıca kaslar yatıştırılır ve stres eritilir. Baş ağrıları rahatlar. 2 saatlik sıcak su seansı sonrası beyniniz uyku düşündüren mesajlar yollar ve uyku düzeniniz düzelir.


Egzersiz sonrası ağrıyan kasların gevşemesinde çok etkili bir metottur.


Uyumadan önce bir jakuzide rahatlamak huzursuz bacak sendromuna iyi gelebiliyor.


Artrit; eklemleri sertleştiren ve yaklaşık 350 milyon insanın acı çekmesine neden olan bir durumdur. Bununla birlikte ısıtmalı hidroterapi içeren bir jakuzi kan damarlarını açar hareket aralığını arttırır ve kas büyümesini teşvik eder. Böylece artrit sorunu olan kişilerde ağrı düzeyini düşürür.


Fibromiyalji; sıklıkla kas iskelet rahatsızlığı ile ilgilidir. Bu sorunla uğraşanların genellikle ruh halini enerji düzeyini ve uyku alışkanlıklarını da olumsuz etkiler.


Jakuzi kullanılarak sıcak suda yapılan masaj gevşemeyi destekler. Ayrıca kas gerginliğini de hafiflettiği için Jakuzi kullanımı fibromiyalji tedavisinde de etkilidir.


Ayrıca çağımızın sorunu olan uykusuzluk, vücutta çeşitli problemlere sebep olur. Bu nedenle de rahat bir uyku verimli bir yaşamın can damarıdır.


Jakuzi Çeşitleri


Jakuzi çeşitleridenince, günümüzde jakuzilerin çok çeşitli olduğunu belirtmeliyiz. Boyutları küçükten, büyüğe değişen tipte çeşitli jakuziler üretiliyor. Ev tipinden otel, spa tiplerine kadar değişen, yüzlerde farklı türü vardır. Yapımında kullanılan malzemelere göre de çeşitleri değişim gösterir. Akrilik vs.


Genellikle en sık yapılan ayırım tek kişilik veya çift kişilik jakuziler şeklindedir. Jakuzilerde kullanılan motor gücü de jakuzinin kapasitesine göre değişir.


Ayrıca şekline göre oval ya da düz jakuziler olarak da ayırım yapılabilir. Düz jakuziler dikdörtgen veya kare biçimindedir) daha kolay yerleştirilebilir ve yerden tasarruf edilmesini sağlar. Oval ya da yuvarlak jakuziler için daha geniş bir mekan gerekir.


Jakuzi Maliyetleri


Jakuziler artık günümüzde çok zenginlerin evinde bulunan bir lüks ünitesi olmaktan çıkmıştır. Her gelir grubundaki insanlar için üretilen modelleri mevcuttur.  Bu nedenle lütfen en kısa sürede bizimle temas kurun. Nasıl bir sistemin sizi memnun edeceğini birlikte belirleyelim. Ve uygun fiyatlarımızdan yararlanmanızı sağlayalım


Çok Aşamalı Filtrasyon


Jakuzi aldığınızda filtrasyon, kullanılacak su kalitesi bakımının dayanak noktasıdır. Sıcak su küvetleri ve jakuzide su, filtreler yardımıyla beş aşamada filtrelenir. Böylece kullanacağınız su tüm kalıntılardan temizlenir.  Banyo suyunuzu arıtılmış olarak kullanmanız sağlanır. Fitre edilmiş su ile banyo yapmak ağır metallerin ve/veya kanserojen atıkların vücudunuza deriniz tarafından emilmesine engel olur. Çok daha sağlıklı olursunuz.


Jakuzinizdeki suyu temizleme sırasında UV-C ışığından da yararlanabilirsiniz. Bu ışık suda bulunan patojen mikroorganizmaların % 99 oranında temizlenmesini sağlar.


Sağlık açısından bu kadar faydaları bulunan jakuzi sistemlerini edinmek için daha fazla beklemeyin.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.