Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Güne Keyifli Başlamak İçin Duş Alın

21-08-2019 19:03

 

Güne Keyifli Başlamak İçin Duş Alın


Güne keyifli başlamanın sırrı, temiz bir vücuttan geçiyor. Her sabah güne duş alarak başlayan insanların %99’unun daha enerjik ve mutlu olduğu bilinmektedir. Sağlık açısından da birçok faydası olan duş, özellikle soğuk su ile alındığında kan dolaşımını hızlandırarak kas ağrılarının azalmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlayan soğuk duş, cildin olduğundan daha temiz ve parlak görünmesini sağlamaktadır. Her ne kadar soğuk su ile duş alma fikri korkunç gelse de sabahları soğuk duş almak vücudu tam anlamıyla yatıştırmaktadır. Vücudun şok yaşamasına neden olan soğuk su, vücut sıcaklığının korunmasını sağlamaktadır. Doğal bir oksijen alımının gerçekleşmesine yardımcı olan duş, kalp hızını arttırarak vücudun daha fazla kan pompalamasını sağlamaktadır. Keyfine düşkün kişilerin her sabah duş keyfinijakuzi ile taçlandırması ise beraberinde masajın eşsiz rahatlama hissini getirmektedir.

 

Duş Hem Cildi Hem de Saçı Temizler


Sağlıklı bir saç ve sıkı, canlı bir cilt görünümüne sahip olmak istiyorsanız, deneyebileceğiniz en doğal yol duştur. Özellikle kullandığınız jakuzi modellerigözetmeksizin yaptığınız eşsiz masajlı duş keyfinin ardından, jakuziyi soğuk su ile doldurmak kuruyan deri gözeneklerin açılmasını sağlayacaktır. Birçok uzman, ılık ya da buz gibi soğuk su ile duş almanın cilde yardımcı olduğu ve sağlıklı doğal yağların hızlı bir şekilde emilmesini engelleyerek cildin kurumasını önlediğini söylemektedir. Ayrıca saç bakımı konusunda ise soğuk suyun saç derisi ve köklerinde kavrama ve düzleştirme yeteneğini arttırdığı bilinmektedir. Daha parlak ve güçlü saçlara sahip olmak istiyorsanız, jakuzi keyfinizi soğuk bir su ile deneyebilirsiniz.

 

Güne Jakuzi İle Başlamak Birçok Sağlık Sorunlarını Ortadan Kaldırır


Jakuzi kullanımı başlı başına sağlık dostudur. Ailecek kullanabileceğiniz çift kişilik jakuzimodellerinden tercih ederek sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz. Kan dolaşımını teşvik ederek sirkülasyonun artmasına yardımcı olan jakuzi, kalp sorunlarına karşı mücadele etmektedir. Yine soğuk su tercih edilerek jakuzi kullanıldığında daha verimli kan pompalaması için arterlerin açılmasını sağlamaktadır. Bu da daha düşük kan basıncı oluşturarak, bloke olmuş arterleri açmakta ve genel kalp sağlığını korumaktadır. Kalp sağlığını koruma dışında sindirim ve sinir sistemi rahatsızlıklarının da ortadan kalkmasına yardımcı olan jakuzi kullanımı vücudun dinç kalmasını sağlamaktadır. Kas ağrılarını azaltarak antrenmanların yorucu yükünü ortadan kaldırması jakuzinin en çok tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır. Geçmişten günümüze kadar birçok sporcunun maçlardan sonra soğuk duş aldığı da görülmektedir.

 

Jakuzi Kullanımıyla Hastalıklarla Savaşın


Lenfler hastalıklara sebep olabilen mikropları ve organizmaları vücuttan dışarıya iterek bunlarla savaşma yöntemleri geliştirir. Bu dışarıya taşıma sistemi lens sıvısı ile gerçekleştirilir. Kasların kasılıp gevşemesi sonucu lenf sıvıları hareket edebilirler. Bu nedenle çoğunlukla soğuk duş alınması lenflerin kasılıp gevşemesine ve lenf sisteminin daha etkili çalışmasına yardımcı olur. Bu yolla atıklar ve mikroorganizmalar vücuttan daha hızlı ve daha etkili olarak atılır. Lenf bezlerinin çalışmaması veya yetersiz çalışması sonucu dışarıya atılamayan mikroplar vücut ve sinir uçlarında birikerek ciddi sağlık sorunlarına sebep olabilirler.


Stres Ve Depresyona Son!


Stres ile mücadelede her ne kadar aktif olarak görünmese de soğuk duş oldukça etkilidir. Beynin mavi noktaları olarak bilinen noradrenalin üretim bölgesinin uyarılmasını sağlayan soğuk su, kişilerin stres ve depresyondan uzaklaşmasını sağlamaktadır. Depresyonu önleme konusunda oldukça başarılı olan noradrenalin hormonu ile kişiler depresyondan uzakta daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürebilmektedir. Yapies banyo firmamızın sunduğu hizmetlerden yararlanarak sizde muhteşem bir hayata merhaba diyebilirsiniz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.